Google+ To Φανάρι : Για όσους – πραγματικά νόμιζαν ότι η φωτιά στον Ωρωπό ήταν παντελώς «φυσική» και «τυχαία»

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Για όσους – πραγματικά νόμιζαν ότι η φωτιά στον Ωρωπό ήταν παντελώς «φυσική» και «τυχαία»

Τα όμορφα βουνά …«όμορφα» καίγονται.
Η δήλωση της ημέρας «Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο»...
αλλά το ντοκουμέντο αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο....
Κοντά σε πυλώνα της ΔΕΗ είχε τοποθετηθεί μία μπουκάλα φυσικού αερίου και δίπλα δύο φανάρια αυτοκινήτου, που προφανώς λειτούργησαν ως κάτοπτρα όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το News247.gr.


Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που ειδοποιήθηκε αμέσως για το εύρημα, έσπευσε στο σημείο για να συλλέξει τη μπουκάλα και τα κάτοπτρα.
Η μπουκάλα και τα κάτοπτρα εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής.
Οι κάτοικοι του Καλάμου είχαν δηλώσει εξαρχής σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι άκουσαν πέντε εκρήξεις πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέκαψε τον Κάλαμο και έφτασε μέχρι το Βαρνάβα.

Ο γραφικός Τόσκας είχε «εκφράσει τον προβληματισμό» για τους δύο εμπρησμούς μέσα σε δύο μέρες στο Άλσος Βεΐκου και άλλον έναν στην Καισαριανή, στους πιο δασωμένους αστικούς ιστούς της Αθήνας».
Κάποιες φωτιές με προβληματίζουν πολύ, μήπως δεν είναι τόσο αθώες και κάποιοι έχουν άλλα στο μυαλό τους, τόνιζε και, ανέφερε ότι «έχουμε χρησιμοποιήσει αυτές τις μέρες, που είναι και οι άνεμοι έντονοι, την αστυνομία, την ασφάλεια ακόμη και την αντιτρομοκρατική, για να αποτρέψουμε κάποιους που έχουν άλλα στο μυαλό τους».
Τώρα ποιους εννοεί κάποιους; Aβυσσος το μυαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου