Google+ To Φανάρι : 223.000 € για τα σπασμένα των μεταναστών ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

223.000 € για τα σπασμένα των μεταναστών ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

Το Δημόσιο (δηλαδή ο Ελληνικός λαός) θα πληρώσει τις ζημιές στην Ειδομένη που προξένησαν οι λαθρομετανάστες με την αγαστή προτροπή και συνεργασία των ΜΚΟ του Σόρος!!...

Οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουν τελικά από την τσέπη τους τα σπασμένα των προσφύγων και μεταναστών και τις καταστροφές που προκάλεσαν καθώς και τις βαριές αστοχίες του κρατικού μηχανισμού που επέτρεψε να συμβούν τέτοια απαράδεκτα έκτροπα.

Τροπολογία που «κρύφτηκε» όπως όπως στο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση, για να περάσει μέσα στον Αύγουστο και με τη λιγότερη δυνατή «φασαρία», προβλέπει να καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το ποσό ύψους 223.000 ευρώ για κλοπές και βανδαλισμούς που προκάλεσαν πρόσφυγες στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Ειδομένης, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Επιπλέον, με την ίδια τροπολογία προβλέπεται η fast track νομιμοποίηση όλων των αυθαίρετων κατοικιών που φτιάχτηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας από τις... κρατικές υπηρεσίες για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Κωμικοτραγικά πράγματα δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα του 2015 πρόσφυγες που συνωστίζονταν κατά εκατοντάδες στον νομό Κιλκίς, θέλοντας στη συνέχεια να περάσουν τα σύνορα με κατεύθυνση την κεντρική και τη δυτική Ευρώπη, είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές όχι μόνο σε βαγόνια του ΟΣΕ και κατά των εγκαταστάσεων των ΜΚΟ που βρίσκονταν εκεί, αλλά και σε περιουσίες ντόπιων, που πλήρωσαν χωρίς να φταίνε σε τίποτα πολύ ακριβά την ολιγωρία της κρατικής μηχανής και την αδιαφορία της Ευρώπης η οποία έσπευσε να κλείσει τη «δίοδο» των δυτικών Βαλκανίων.

Με την τροπολογία δρομολογείται η αποζημίωση από το ελληνικό κράτος όλων των φυσικών και των νομικών προσώπων στα δημοτικά διαμερίσματα Ειδομένης, Ευζώνων και Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας για ζημιές που οφείλονται σε πράξεις προσφύγων ή μεταναστών και οι οποίες έχουν καταγραφεί στο πρακτικό επιτροπής που συστήθηκε από τον Δήμο Παιονίας.

Η αποζημίωση αφορά ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις εξαιτίας της εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών το 2015 και το 2016. 

Την απόσυρση της τροπολογίας ζήτησε το ΠΑΣΟΚ όχι γιατί θα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι αλλά γιατί η κυβέρνηση θεωρεί τους πρόσφυγες υπεύθυνους για καταστροφές (!). Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε... η Χαριλάου Τρικούπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου