Google+ To Φανάρι : Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση Shumann διπλασιάστηκε…!!!

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση Shumann διπλασιάστηκε…!!!

Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz.
7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).
Τι είναι η αντήχηση Schumann;...

Σύμφωνα με την Wikipedia: Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος «παλμού» ή «καρδιακού παλμού» του πλανήτη Γη’.
Η αντήχηση Schumann είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος – πεδίου της Γης. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη.
Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός στην Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο του πλανήτη, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο. Όταν παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά οι αντηχήσεις Schumann, έγινε αμέσως κατανοητό ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία σε όλα τα σημεία του πλανήτη.
Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες.
Η συχνότητα της αντήχησης Schumann αυξάνεται
Το κύμα παλμών της Γης είναι σταθερό στα 7.8hz από τότε που ο φυσικός Γουίνφριντ Όττο τις προέβλεψε μαθηματικά το 1952 και οι Balser και Wagner τις μέτρησαν πειραματικά το 1963 (Οι πρώτες καταγεγραμμένες παρατηρήσεις των παγκόσμιων ηλεκτρομαγνητικών απηχήσεων έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα στο εργαστήριο του στο Κολοράντο Σπρινγκς το 1899.
Η παρατήρηση οδήγησε σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της Γης, οι οποίες έθεσαν τις βάσεις για την ιδέα του για το ασύρματο δίκτυο).
Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και μετά. Μέχρι το 2013 βρισκόμασταν στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμενόταν να φθάσει τα 13Hz. Τον Ιούνιο του 2014 οι καταγραφείς στον Ρωσικό Σταθμό Παρατήρησης του Διαστήματος δείξανε μια ξαφνική αύξηση.
Η αντήχηση Schumann είναι μέρες που φτάνει και τα 16 Hz. Στην αρχή νομίζανε ότι έχουν πρόβλημα οι καταγραφείς, αλλά αποδείχτηκε ότι οι καταγραφείς λειτουργούσαν κανονικά.
Και όλοι αναρωτιούνται γιατί αυτή ξαφνική αύξηση της αντήχησης;
Και αφού ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα με της αντήχησης της Γης, τι γίνεται τώρα που αυξάνεται η συχνότητα; Μήπως γι΄ αυτό νιώθουμε τώρα ότι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα και οι αλλαγές στην ζωή μας είναι πιο ξαφνικές;

Ας δούμε όμως τι είναι οι συχνότητες αυτές.
Όλες οι συχνότητες αντήχησης της Γης είναι άμεσα συσχετιζόμενες με την κυματική λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Η συχνότητα των 7,83 Hz είναι ανάμεσα στην Άλφα και στην Θήτα κατάσταση. Ήρεμη και ονειρική, κάπως αδρανής, περιμένοντας κάτι να γίνει.
Οι συχνότητες 8,5-16,5 Hz φεύγουν από την Θήτα κατάσταση. Τις βρίσκουμε στην Άλφα κατάσταση όταν είμαστε πιο ξύπνιοι αλλά γαλήνιοι. Οι σκέψεις μας είναι πιο καθαρές και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ζώντας το παρόν σε μια λιγότερο ονειρική κατάσταση.
Η μητέρα Γη αλλάζει την συχνότητα της δόνησής της και ίσως να την ακολουθούμε.
Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης (το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αντήχηση Schumann) αποδυναμώνεται αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 2000 χρόνια και πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν έχει δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση.
Ένας σοφός Ινδός μου είπε κάποτε ότι τα μαγνητικό πεδίο της Γης τοποθετήθηκε από τους Αρχαίους Θεούς, με τρόπο που να εμποδίζει τις αρχέγονες μνήμες της ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό έγινε ώστε οι ψυχές να μπορούν να μάθουν από μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης, χωρίς να έχουν τις μνήμες του παρελθόντος.
Είπε ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης απελευθερώνουν μνήμες και μπορούμε να δούμε αλήθειες που πριν δεν τις βλέπαμε. Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε. Αν αυτό είναι αλήθεια, γεννιούνται άπειρες ερωτήσεις.
Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η επιτάχυνση μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, να έχετε ζαλάδες και γενικά να μην νιώθετε πολύ καλά.
Άλλοι, που έχουν ανεβάσει την προσωπική τους συχνότητα και είναι πιο συγχρονισμένοι με αυτή της Γης, ίσως να νιώθουν υπέροχα, πρωτόγνωρα ή περίεργα. Η προσαρμογή δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι μέρος της μοναδικής προσωπικής σας αφύπνισης.
Της Dr. Kathy Forti
trinfinity8
Mετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου
Επιστήμη του Πνεύματος
Αφύπνιση Συνείδησης







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου