Google+ To Φανάρι : Περίεργες καταγγελίες για Πακιστανούς που φωτογραφίζουν γυναίκες στην παραλία!

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Περίεργες καταγγελίες για Πακιστανούς που φωτογραφίζουν γυναίκες στην παραλία!

Νέο «φρούτο» είναι άγνωστοι αλλοδαποί άνδρες να φωτογραφίζουν γυναίκες με μαγιό στην παραλία;..

Αν ναι τότε, από που να πρωτοφυλαχθείς, από τους κλέφτες που καραδοκούν να βουτήξεις για να ξαφρίσουν ότι άφησες στην τσάντα σου, από άλλους που σε παρακολουθούν να πηγαίνεις προς την παραλία και παραβιάζουν το αυτοκίνητό σου ή από όσους στη ζούλα βγάζουν φωτογραφίες τις γυναίκες, άγνωστο για ποια χρήση;
Στην ιστοσελίδα Mesaralive.gr της Κρήτης έχουν φτάσει αρκετές καταγγελίες ότι στην παραλία του Κόκκινου Πύργου στον κόλπο της Μεσαράς αλλοδαποί, κυρίως Πακιστανικής καταγωγής εμφανίζονται και φωτογραφίζουν λουόμενες γυναίκες διαφόρων ηλικιών με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Αρκετές φορές μάλιστα έχουν γίνει αντιληπτοί και έχουν εκδιωχθεί ενώ κάποιες φορές έχουν αρπάξει και μερικές «ψιλές».
Όπως είπε στο mesaralive.gr λουόμενη που έπεσε θύμα, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, αντιλήφθηκε σε κοντινή απόσταση μια παρέα 3-4 ατόμων Πακιστανικής καταγωγής, να τη φωτογραφίζουν. Για καλή της τύχη έγιναν αντιληπτοί και από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι τους έκραξαν και τους έδιωξαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να σβήσουν τις φωτογραφίες που είχαν ήδη τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Σε τι τις χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες είναι άγνωστο και μέχρι να στηθεί καρτέρι και να συλληφθούν από αστυνομικούς οι γυναίκες θα είναι ανήσυχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου