Google+ To Φανάρι : Βαφτίζουν την Εκκλησιαστική Περιουσία ...«αξιοποίηση» προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας!

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Βαφτίζουν την Εκκλησιαστική Περιουσία ...«αξιοποίηση» προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας!

 Ένας από τους βασικούς στόχους στη «Γαλλική», την «Ελληνική» και τη «Ρωσική» Επανάσταση, ήταν η δήμευση αποκλειστικά της Χριστιανικής Εκκλησιαστικής περιουσίας, ώστε να την βάλουν στο χέρι οι «επαναστάτες» πράκτορες των μη χριστιανών τοκογλύφων. ...



Στην Ελλάδα που ζούμε μία ακόμα κλασική «επανάσταση» των μη Χριστιανών τοκογλύφων... η δήμευση της Χριστιανικής Εκκλησιαστικής περιουσίας βαφτίζεται ...«αξιοποίηση» προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας!


Γιατί άραγε δεν εξετάζουν να κάνουν το ίδιο πράγμα με την περιουσία της Ισραηλιτικής Κοινότητας που έμεινε ορφανή λόγω του Ολοκαυτώματος;
 
Να πουλήσουν π.χ. τα ακίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν πεθάνει και τα έσοδα να πάνε στην πληρωμή των παιδικών σταθμών που φιλοξενούν παιδιά απόρων. Γίνεται; Εμ, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ.

Όλη εκείνη η λύσσα ενάντια στον Χριστόδουλο και τόσες καταστροφές και λεηλασίες για να φύγει ο Καραμανλής και να έρθει ο Παπανδρέου-Strauss Kahn ...έστρωσαν το χαλί και για τη ληστεία της Εκκλησίας.

Οι κατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται από καιρό στην κατάλληλη θέση, ώστε το κόλπο να προχωρήσει χωρίς αντιδράσεις και μένει απλά η επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου