Google+ To Φανάρι : Η τυροκαυτερή που μας χρεοκόπησε

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η τυροκαυτερή που μας χρεοκόπησε

Είχαν δίκιο τα κανάλια και οι χρυσοπληρωμένοι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων «ειδήσεων». Οι φτωχομεσαίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα!
Η ημέρα της μαρμότας στην Ελλάδα εορτάζεται και με κρύο και με ζέστη. ....
Πριν από έναν χρόνο η στήλη, αντλούσα πληροφορίες και έμπνευση από την επικαιρότητα, έγραφε τα κάτωθι: «Μάθαμε ότι στη Ρόδο, στην αμμουδερή παραλία Τσαμπίκα, το κράτος (το ελληνικό ντε, εκεί που οι βουλευτές και οι υπουργοί λησμονούν πόσα ακίνητα έχουν) κατήγαγε μια επική νίκη εναντίον των πρακτόρων του Κίτρινου Δράκοντα που υπονομεύουν την ευρωζώνη και απειλούν την ευημερία των Ελλήνων πολιτών. Μία Κινέζα, κάποια από τις πολλές και ανεξέλεγκτες, έκανε μασάζ στους λουομένους δίχως να κόβει αποδείξεις. Την εντόπισε κλιμάκιο εφοριακών που χτένιζε την παραλία (“χτενίζω” μια περιοχή - όποιος είναι πατήρ τούτου του κλισέ αξίζει 10 κυβερνήσεις Σημίτη στο καπάκι) ψάχνοντας όχι για αχινούς, αλλά για φοροφυγάδες. Πήγαν να την πιάσουν, αλλά η Κινέζα έπεσε στο νερό της θαλάσσης και οι ατρόμητοι φοροσυλλέκτες σταμάτησαν τη φρενήρη καταδίωξη και τα σλάλομ ανάμεσα στα κουβαδάκια και τα φτυαράκια των 3χρονων παιδιών και τους δεινούς κάγκουρες ταβλαδόρους και μπετατζότεκνους ρακετίστες.

Ισως και να το ήξερε η διαβολική μασέζ πως ό,τι κολυμπάει είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού, το οποίο δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Το φοροκλιμάκιο δεν επιτρεπόταν να δράσει εντός θαλάσσης και μια ατρόμητη εφοριακός, ωσάν την ίδια τη Γουόντερ Γούμαν (η θηλυκή ομόλογος του Σούπερμαν), που φορούσε το μαγιό της αψήφησε τα κύματα του 1 μποφόρ (ύψους 2 εκατοστών), μπήκε στη θάλασσα και έβγαλε έξω την Ασιάτισσα ζαργάνα που έκλεβε την μπουκιά του Σόιμπλε από το στόμα του επειδή δεν έκοβε αποδείξεις για τα μασάζ».

Ολα τα παραπάνω δεν σας θυμίζουν κάτι από το παρόν και από το μέλλον; Πράκτορες του Κίτρινου Δράκοντα δεν έχει φέτος το μενού της υπερπαραγωγής «δίκαια φορολόγηση για τους Ελληνες», αλλά διαθέτει πολλά άλλα καλούδια: Ταβέρνες που δεν έκοψαν απόδειξη για τη μελιτζανοσαλάτα και ύποπτες καφετέριες όπου οι καφετζήδες σφυρίζουν αδιάφορα αντί να κόβουν παραστατικά για τον φραπέ με γάλα και μπόλικη ζάχαρη.
Ζήτωσαν οι δαιμόνιοι φοροεισπράκτορες!

Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου