Google+ To Φανάρι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

-Αριστερός και πατριώτης δυστυχώς είναι δυο έννοιες που δεν μπορούν να συμβιβαστούν.
-Οι αριστεροί ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι έπρεπε να νιώθουν πρώτα Έλληνες και μετά να έχουν την όποια αριστερή ιδεολογία τους....

-Στα πλαίσια της στρεβλής ιδεολογικής τους αρρώστιας ισοπέδωσαν τα πάντα μέσα στο μυαλό τους.
-Αρνήθηκαν την ύπαρξη του Θεού.
-Αρνήθηκαν το Ελληνικό έθνος.
-Αρνήθηκαν την πατρίδα τους.
-Έγιναν τα καλύτερα τσιράκια της νέας τάξης.
-1922 ο ελληνικός στρατός ηττάται από τον στρατό του κεμάλ και η μικρασιατική εκστρατεία καταλήγει στον εφιάλτη της σφαγής και του ξεριζωμού του ελληνισμού της μικράς Ασίας από τα βάρβαρα στίφη των τούρκων…
-Λίγα χρόνια αργότερα η εφημερίδα του κκε ο ριζοσπάστης γράφει στο πρωτοσέλιδο της ότι εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα των Ελλήνων στην μικρά Ασία αλλά και την επιδιώξαμε(!!!!) …
-Προφανώς οι κομμουνιστές είχαν ταυτιστεί απόλυτα με τους κομμουνιστές μπολσεβίκους της σοβιετικής ένωσης που παρείχαν αμέριστη στήριξη στον κεμάλ κατά την διάρκεια του μικρασιατικού πολέμου.
-1940 ο Ιωάννης Μεταξάς έχει πει όχι στο ιταλικό τελεσίγραφο του Γκράτσι και του Μουσολίνι και ο ελληνικός στρατός αρχίζει τις ετοιμασίες για τον ελληνοιταλικό πόλεμο. Οι Έλληνες φαντάροι κυριολεκτικά με το χαμόγελο στα χείλη κατευθύνονται προς το μέτωπο και γράφουν χρυσές σελίδες στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας κατατροπώνοντας μιαν ανώτερη στρατιωτικά χώρα την εποχή εκείνη.
– Οι κομμουνιστές πάλι μέσω της εφημερίδας τους καλούν τον ελληνικό λαό να μην πολεμήσει τα αδέρφια μας τους γερμανοιταλους στρατιώτες του Γ ραιχ.
– Οι κομμουνιστές είναι πάλι πλήρως ταυτισμένοι με την θέση της σοβιετικής ένωσης που εκείνη την περίοδο ήταν σύμμαχος της ναζιστικής Γερμανίας καθώς είχαν υπογράψει το λεγόμενο σύμφωνο Ριμπερτομπ – Μολότοφ.
– Η επίσημη δράση των Ελλήνων κομμουνιστών κατά των ναζί ξεκίνησε πολύ αργότερα το 1942 όταν πλέον ο Χίτλερ επιτέθηκε στην σοβιετική ένωση και πλέον τα συμφέροντα της πραγματικής πατρίδας των κομμουνιστών επέβαλλαν την ένοπλή δράση κατά των ναζί.
– Το ΕΑΜ επί γερμανικής κατοχής εξετέλεσε τον αντιστασιακό Ψαρρό και σκότωσε όλους του τους άνδρες.
– Ο Ψαρρός είχε συγκροτήσει ένα αντιστασιακό σώμα μαχητών και πολεμούσε λυσσαλέα τους ναζί κατακτητές.
– Το ΕΑΜ επιτέθηκε αρκετές φορές εναντίον του αντιστασιακού ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα.
– Υπάρχουν μάλιστα αναφορές ότι το ΕΑΜ μέσω του καπετάν κίτσου είχε υπογράψει σύμφωνο με τους γερμανούς για να μην επιτίθενται ο ένας στον άλλο με σκοπό το ΕΑΜ να έχει το πεδίο ελεύθερο να ξεμπερδεύει με τις άλλες πραγματικές αντιστασιακές οργανώσεις.
– Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την ομάδα του Ψαρρού το ΕΑΜ σφάγιασε ανελέητα και την αντιστασιακή ομάδα της ΠΑΟ που δρούσε στην Μακεδονία.
– Σκοπός τους ήταν να διαλύσουν όλες τις υπόλοιπες αντιστασιακές ομάδες με μοναδικό στόχο να καρπωθούν αυτοί όλες τις δάφνες του αντιστασιακού αγώνα.
– Το 1944 όταν πλέον τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούσαν από την Ελλάδα οι κομμουνιστές αντί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να εξανδραποδίσουν τον υποχωρούντα ναζιστικό στρατό κινήθηκαν προς την Καλαμάτα και τον Μελιγαλά οπού εκεί διέπραξαν και την περιβόητη σφαγή της πηγάδας του Μελιγαλά.
– Εκεί οπού έστησαν λαικά δικαστήρια και που με το πρόσχημα ότι σκότωναν δοσίλογους έφτασαν στο σημείο να εκτελέσουν και να ρίξουν στην πηγάδα μέχρι και μικρά παιδιά ηλικίας δέκα χρονών.
– Στα δεκεμβριανά της Αθήνας έκαναν απίστευτες θηριωδίες κόβοντας λαιμούς κρατουμένων ακόμα και με κονσερβοκούτια.
– Μετά την απελευθέρωση οι κομμουνιστές οδήγησαν την Ελλάδα σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο που διήρκησε σχεδόν τέσσερα χρόνια.
– Οι κομμουνιστές με την συνδρομή Βουλγάρων μαχητών και με την αμέριστη υποστήριξη της Γιουγκοσλαβίας πολέμησαν εναντίον του εθνικού στρατού που υποστηρίζονταν από την αγγλία την αμερική και από παραστρατιωτικές ομάδες ακροδεξιών.
– Όμως παρόλο που ο πατερούλης τους ο Στάλιν τους είχε παρατήσει στην τύχη τους και είχε ήδη παραδώσει την Ελλάδα στην σφαίρα επιρροής των Αγγλοαμερίκανων οι κομμουνιστές προτίμησαν να κάνουν τον μάταιο αγώνα τους και να αιματοκυλίσουν την χώρα.
– Το ΕΑΜ κατά την διάρκεια της κατοχής σκότωσε 300 γερμανούς και κατά την διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου χιλιάδες ελλήνες…
– Η αριστερά στην Ελλάδα είχε πάντα ανθελληνικό πρόσιμο.
– Χιλιάδες τα εγκλήματα της αριστεράς για τα οποία πότε δεν ζήτησε συγνώμη.
– Το σύνθημα ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ πάντα δονεί την ατμόσφαιρα των αριστερών συγκεντρώσεων….
– Σήμερα η αριστέρα συνεχίζει τον αντεθνικό της ρόλο.
– Υπογράφει μνημόνια ενώ έλεγε ότι θα τα καταργήσει…
– Καλεί τον λαό σε δημοψήφισμα και ενώ έχει ρητή εντολή για όχι το μετατρέπει σε ναι.
– Διαπράτει δηλαδή πραξικόπημα κατά της Δημοκρατίας και του συντάγματος.
– Ξεπουλάει την χώρα…
– Κρύβεται και ζήτα προστασία από την αστυνομία για να γλιτώσει την λαική οργή, την ίδια αστυνομία που έβριζε για χρόνια όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
– Οδηγεί τον ελληνικό λαό στην μετανάστευση και στην ξενιτιά την ώρα που με δική της ευθύνη το κύμα λαθρομεταναστών θεριεύει και οι Έλληνες νιώθουν ξένοι μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.
– Καταργεί την αργία της Κυριακής
– Επιτίθεται με κάθε μέσον στην εκκλησία και στον χριστιανισμό ενώ κόπτεται να χτίσει τζαμιά στην ελληνική επικράτεια.
– Νομοθετεί το σύμφωνο συμβίωσης και κάνει θεσμό τα γκευ πραιντ.
– Γεμίζει τα σχολικά βιβλία με ανθελληνικό νεοταξίτικο δηλητήριο.
– Μπορώ να γράφω για ώρες αμέτρητα αίσχη των αριστερών κατά της Ελλάδας η ουσία είναι όμως μια…
– Οι αριστεροί είναι τα καλύτερα τσιράκια των φασιστών σιωνιστών νεοταξικών σκουπιδιών και οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας και του ελληνικού λαού....

Πηγή

Καταλάβατε πιστεύω...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου