Google+ To Φανάρι : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ : Κύριε ΜΠΑΛΑΦΑ είστε εθνικά επικίνδυνος.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ : Κύριε ΜΠΑΛΑΦΑ είστε εθνικά επικίνδυνος.

Δελτίο τύπου

Το Ελληνικό Όραμα καταδικάζει τις απαράδεκτες και αναίσχυντες δηλώσεις του υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα,
στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΤΩΡΑ», σχετικά με το σεισμό στη Μυτιλήνη.....
Ο σεισμόπληκτος, όπως ο ίδιος δήλωσε λόγω καταγωγής από το Ληξούρι, υφυπουργός, απλά εύχεται να αντιμετωπιστούν τα πράγματα πάρα πολύ γρήγορα και ότι ο σεισμός και η «στραβή» που έγινε στο Μενίδι, δεν πρέπει να είναι ζητήματα που αξίζουν να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης!!!!! Καμία αναφορά στον τραγικό θάνατο της 45χρονης Ελληνίδας μητέρας δύο παιδιών. Αναφέρθηκε όμως στο γεγονός ότι, ευτυχώς, δεν έχουμε προβλήματα στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια και Καρά Τεπέ, γιατί τα προκατασκευασμένα σπιτάκια των μεταναστών,( για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ παραμένουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) δεν κινδυνεύουν από το σεισμό. Για το άθλιο αυτό μίασμα, η ζωή μιας Ελληνίδας μάνας είναι υποδεέστερη από αυτή ενός λαθρομετανάστη!!!!

VIDEO - Μπαλάφας: Μια "στραβή" αυτό που συνέβη στο Μενίδι... (ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.... ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ... ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ... ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ;;;)


ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK
KΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? Μια στραβή που πέθανε το παιδάκι...
μια στραβή που έχουν όπλα οι Ρομα!
Μια στραβή που το κράτος δεν υπάρχει πουθενά...
Μια στραβή εδώ, μια στραβή εκεί.... τις στραβής Ψ@λης είναι αυτή η κυβέρνηση τελικά!
Αν ήταν παιδί του Μπαλάφα να δεις που η αστυνομία θα είχε μπει σε όλα τα σπίτια των Ρομα χωρείς δισταγμούς και θα είχαν μαζέψει τόσο τα οπλα όσο και τους κατόχους τους!

Πηγή
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου