Google+ To Φανάρι : Συνεχίζεται η πολυπολιτισμική ονείρωξη στην Γαλλία…Τα θύματα φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης…

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Συνεχίζεται η πολυπολιτισμική ονείρωξη στην Γαλλία…Τα θύματα φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης…

Η ΠΟΛΥ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
Παρά το γεγονός ότι η φύση και η ιστορία εκδικούνται τους γάλλους που εμπιστευόμενοι τους νεοταξίτες πολιτικούς ασέλγησαν με εργαλείο την αριστερή διανοησία στο κορμί της Γαλλίας, ως αυτιστικοί και ναρκομανείς, συνεχίζουν να αποφεύγουν να πουν την αλήθεια μη τυχόν και θίξουν  τον πολυπολιτισμό και την δική τους εκδοχή δημοκρατίας….

Σε λίγο δεν θα έχει μείνει όχι γάλλος…αλλά ούτε καν ευρωπαίος στην χώρα τους και παρακολουθούμε άρρωστους νοητικά ανθρώπους, να ομιλούν υπέρ της μετανάστευσης, να βαφτίζουν τους άραβες δολοφόνους γάλλους και να καταδικάζουν την ισλαμοφοβία, ενώ σε μια επίδειξη Μπωάβιας ιδεοληπτικής παράνοιας(κλικ ΕΔΩ), θεωρούν ότι στόχος είναι η……Δημοκρατία.
Ομως η δημοκρατία τους, είναι ο συνεργός στο έγκλημα και όχι το θύμα.

Θύματα είναι οι γνήσιοι αυτόχθονες γάλλοι, που αναγκάζονται να συνυπάρχουν με τους αφρικανούς  και ασιάτες με ίσους όρους, ώστε κάποιοι να νοιώθουν άνετοι και μη γκετοποιημένοι λόγω της παραφύσει θρησκείας τους….

Οι ευρωπαίοι έχουν ιστορικό καθήκον να ξεσηκωθούν και να αποτινάξουν τα δεσμά της νοητικής δουλείας που τους επεβλήθησαν απο τα εξουσιαστικά διευθυντήρια πριν αυτά γίνουν σιδερένια….
Ήδη η ιστορία εκδικείται …..

Ακολουθεί ένα βίντεο με την συμβία ενός εκ των θυμάτων, που απο την ορολογία που χρησιμοποιεί γίνεται αντιληπτό ότι το ναρκωτικό τους έχει εμποτίσει το νου τόσο πολύ,  ώστε να μην καταλαβαίνουν

Η Jeanette Bougrab, πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί και δικηγόρος, μίλησε συγκινημένη για τον σύντροφό της ο οποίος έπεσε νεκρός, μαζί με άλλα 11 άτομα, από τα πυρά των δύο ενόπλων, τους οποίους αναζητούν οι γαλλικές αρχές.
«Πέθανε όρθιος», είπε.
«Τους σκότωσαν για την ελευθερία της έκφρασης, αν ήμουν πρόεδρος της δημοκρατίας θα τους έδινα τη θέση τους στο Πάνθεον», συνέχισε με τρεμάμενη φωνή.(Προσέξτε …της δημοκρατίας…όχι της Γαλλίας)
«Η ηγεσία του Charlie δολοφονήθηκε για να συνεχίσει να ζει το Charlie», είπε ακόμα.
Κάτι μας λέει ότι η κυρία δεν είναι Γαλλίδα…δεν είναι Ευρωπαία και αποτελεί και αυτή μέρος του προβλήματος…ο συντροφός της είναι νεκρός και αυτός , ακριβώς λόγω τέτοιων επιλογών και αν αυτό συνεχιστεί, σε βάθος χρόνου θα είναι νεκρή η Ευρώπη και θα την κλαίν οι άραβες και οι τριτοκοσμικοί.
Η κυρία…ω τι σύμπτωση …ήταν πρόεδρος της επιτροπής κατά των διακρίσεωναθεϊστρια και  ασιατικής καταγωγής,  συμμετείχε και σε αραβικά φόρουμ…..
Ερχόμαστε στην δύσκολη θέση να ισχυριστούμε ότι τα ίδια τα θύματα εξέθρεψαν με την αντιπαραδοσιακή στάση τους, τους δολοφόνους τους…
Η δις….είναι  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ….δηλαδή ανήκει στην κατηγορία…καταστροφείς των εθνών – εχθροί της λογικής….
Είμαστε σίγουροι, ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα έχει υπερβεί το πένθος, άλλωστε αθείστρια είναι και YOLO …ζείς μονάχα μια φορά.
Στην βικιπίντια, γίνεται συστηματική αποφυγή αναφοράς στην καταγωγή της….κλικ ΕΔΩ
Απολαύστε την παράνοια στο βίντεο
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου