Google+ To Φανάρι : «Τζιχαντιστής της διπλανής πόρτας» ο «τρομοκράτης» του Λονδίνου (βίντεο)

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

«Τζιχαντιστής της διπλανής πόρτας» ο «τρομοκράτης» του Λονδίνου (βίντεο)

 Ένας από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας επίθεσης στο Λονδίνο είχε καταγραφεί και σε ντοκιμαντέρ και ήταν και γνωστός στις Μυστικές Υπηρεσίες. Κι αυτοί οι «αυθόρμητοι» τρομοκράτες... γιατί άραγε επιλέγουν να σκοτώσουν αθώους πολίτες και παιδάκια... αντί να πάνε στο City του Λονδίνου όπου θα βρουν ατελείωτα σκουλήκια της τραπεζικής μαφίας; ...
Γιατί δεν χτυπούν πολιτικούς αλλά αναλώσιμους ψηφοφόρους; Αφού είναι τόσο φανατικοί μουσουλμάνοι και μισούν τους gay, γιατί δεν χτυπούν κάποιους από τους υπαλλήλους του Soros που παλεύουν για την προώθηση της Gay ατζέντας; 
Και μόνο που τα συστημικά ΜΜΕ επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι πρόκειται για Ισλαμιστική τρομοκρατία... καταλαβαίνουμε τον καημό τους να μας πείσουν για κάτι που δεν ισχύει. 
Με τον ίδιο τρόπο βάφτιζαν τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσαν ποινικοί εναντίων κάποιων συμφερόντων... ως εκτελέσεις με αριστερό ιδεολογικό υπόβαθρο. 
Και με τις γνωστές μπουρδολογικές προκηρύξεις προσπαθούσαν να «τεκμηριώσουν» το ψέμα και να εξαπατήσουν τους πολίτες, ώστε να ΜΗΝ πάει το μυαλό τους σε κοινούς ποινικούς, σε Μυστικές Υπηρεσίες κ.λπ.
Αυτά έκαναν οι μεγάλες «ελληνικές» εφημερίδες... και στο τέλος μας σέρβιραν ως τρομοκράτες το Τρίο Στούτζες.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου