Google+ To Φανάρι : Ποιο είναι το "θεϊκό μάτι" των Ινδών που θα βρίσκει τους πάντες;

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ποιο είναι το "θεϊκό μάτι" των Ινδών που θα βρίσκει τους πάντες;

Χρησιμοποιείται για την ώρα σε εμπόλεμη ζώνη.
Πρόκειται για μία νέα τεχνολογική καινοτομία, η οποία έχει ως εκκίνηση για άλλη μία φορά την στρατιωτική εφαρμογή, ωστόσο σε χρόνο ρεκόρ πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλους τους ανθρώπους....

Το «Divyachakshu» (θεϊκό μάτι) μέσω του ραντάρ απεικόνισης φραγμού έχει αναπτυχθεί από τη μονάδα Bangalore που βασίζεται στην ηλεκτρονική και την ανάπτυξη των ραδιοεντολών του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης της Άμυνας.

Μπορεί ακόμα και να εντοπίσει άτομα που κρύβονται πίσω από τοίχους πάχους 20-30 cm.

Μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια τις κινήσεις των τρομοκρατών, βοηθώντας τον ινδικό στρατό να ελέγξει καλύτερα τα σύνορά του με το Πακιστάν.

"Ο ινδικός στρατός αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερο την κατάσταση κατά την οποία οι τρομοκράτες επιτίθενται σε στρατιώτες ενώ κρύβονται πίσω από τους τοίχους, προκαλώντας μεγάλα θύματα. Θα βοηθήσει τον στρατό να πάρει ένα πάνω χέρι εναντίον των τρομοκρατών. Είναι γεγονός ότι πρέπει να αναπτύξουμε σύγχρονα όπλα για την καταπολέμηση των τρομοκρατών καθώς αλλάζουν την τακτική τους και χρησιμοποιούν με τη σειρά τους πιο εξελιγμένα όπλα ", δήλωσε ανώτατος Ινδός αξιωματούχος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου