Google+ To Φανάρι : ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ η αντιπολίτευση για το χαράτσι στα ανασφάλιστα...

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ η αντιπολίτευση για το χαράτσι στα ανασφάλιστα...

Σοφία Κορφιά   
Οι κακοί προηγούμενοι όταν μελετούσαν το θέμα των ανασφάλιστων είχαν προβλέψει να στέλνει η ΓΓΠΣ πρώτα ένα προειδοποιητικό μέιλ στους ανασφάλιστους ότι τους εντόπισε, να τους δίνει κάποια διορία να τακτοποιήσουν το θέμα και μετά ....
αν το αυτοκίνητο εξακολουθούσε να είναι ανασφάλιστο και οι πινακίδες δεν είχαν παραδοθεί να επιβάλλει τα πρόστιμα. Γιατί ήταν ανάλγητοι και προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες. Γι'αυτό.

Οι άιντι μάλε τσικουλατα, τσίκι τα τσίκι τσίκι τσίκι τα "η ελπίδα έρχεται" με τον Γιάνη με ένα ν και λοιπά συντρόφια εντόπισαν ηλεκτρονικά τα ανασφάλιστα και θεώρησαν ότι όλα αυτά τα οχήματα κυκλοφορούν, οπότε πάρε ένα υποχρεωτικό 250άρι για αρχή και μετά έχει ο Θεός. Εμείς το 250άρι να εισπράξουμε και σκασίλα μας αν εσύ το έχεις ακίνητο το όχημα καμιά πεντακοσαριά έτη.
Κατά παράβαση του νόμου, ο οποίος ορίζει σαφώς ότι υποχρέωση ασφαλιστικής κάλυψης έχει όποιος κινείται επί οδού, οι τσιριζούληδες θεώρησαν όλα τα οχήματα σε κυκλοφορία και πουλάνε σανό στα γίδια ότι πάταξαν τα ανασφάλιστα.

Το υποχρεωτικό χαράτσι των ανασφάλιστων είναι μία ακόμη φορομπηχτική διάταξη των συριζανελιτών, για να τρέφουν τις στρατιές των Καρανικολάκηδων που έχουν γεμίσει τον τόπο.
Θεωρώ υποχρεωτικό αφενός η αντιπολίτευση να αντιδράσει ζητώντας το μέιλ που έλαβε ο κοσμος να έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και όχι τιμωρητικό, αφετέρου οι τσικουλάτα τσίκι τσίκι τα, που ξέρουν από οικονομικά όσο ξέρω εγώ από αστροφυσική, να βγάλουν εγκύκλιο να διευκολύνουν τον κόσμο που είχε οχήματα σε ακινησία να τα τακτοποιήσει. Κι ας βρουν από αλλού εισοδήματα για τους Καρανίκες τους.

Υ.Γ. Οχι δεν είχα ανασφάλιστο, αλλά πολλοί γνωστοί έφαγαν πρόστιμο για ακινητοποιημένα οχήματα.
via Ελένη Παπαδοπούλου
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου