Google+ To Φανάρι : «Επικίνδυνος» ο Σαββίδης ισχυρίζεται το κατεστημένο...

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

«Επικίνδυνος» ο Σαββίδης ισχυρίζεται το κατεστημένο...

Ο Αλαφούζος-Soros, ο "ηθικός", ο "πεντακάθαρος", ο "ποιοτικός" κι ο "μέγας πατριώτης" ...θεωρεί κίνδυνο τον Σαββίδη. Οι αεριτζήδες, οι "φιλάνθρωποι" με τα λεφτά των φτωχών ανθρώπων ...θεωρούν επικίνδυνους όσους χαλάνε την πιάτσα και φέρνουν ζεστό χρήμα αντί να απλώνουν το χέρι τύπου... Όλοι μαζί μπορούμε... "Εσείς πληρώνετε κι εγώ κάνω τον σπουδαίο".....
Ας προσέχει ο Σαββίδης γιατί οι "Σέχτες" και οι "αυθόρμητοι" επαναστάτες της CIA-Μοσάντ ξέρουν πως να προστατεύουν το σύστημα από πιθανούς κινδύνους.


Σφοδρή επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, για τις πράξεις και τις δηλώσεις του, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στη Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όπου ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής κι άφησε εκτός προκριματικών Champions League τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Αλαφούζος μίλησε για «ξενόφερτο κίνδυνο» και ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, δίνοντας τα κλειδιά σε Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη. 
Για τα όσα δήλωσε ο Σαββίδης: «Εγώ πραγματικά εκπλήσσομαι με τους υπαινιγμούς του Σαββίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί τις διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Ο Ίβιτς έκανε θέατρο. Το ξέρουμε. Μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Υπάρχει δικογραφία, υπάρχουν εκθέσεις που αναδεικνύουν πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία για αποτελέσματα. Εκπλήσσομαι και για αυτό σας πήρα τηλέφωνο. Δεν μιλάω εδώ και καιρό. Υπάρχουν κάποια όρια στην ανοχή μας».
Για το κουτάκι στον Ίβιτς: «Είναι καταδικαστέο, τον βρήκαμε και παρόλα αυτά η δικαιοσύνη μας τιμώρησε με το μέγιστο. Είναι ένα μόνιμο πράγμα. Εμείς δεν έχουμε σχέσεις σε αντίθεση με άλλους. Σήμερα παίζαμε το τελευταίο ματς χωρίς να ξέρουμε τις τιμωρίες για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση. Έχουμε δώσει οδηγίες στο νομικό τμήμα να κινηθούν εις βάρος των δικαστών που ενήργησαν με σκοπό. Εγώ έχω ηττηθεί στην προσπάθεια να επιβάλλουμε κανόνες. Το παραδέχομαι. Δεν θα αφήσω τον Παναθηναϊκό».
Για τον Σαββίδη: «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σαββίδη που βγήκε και είπε πως είμαι λαγός. Το Μega χρωστούσε 120 εκατομμύρια και ο ένας έδωσε 22 και ο άλλος 21. Δεν καταλαβαίνω πού ξεκινά και πού τελειώνει. Η κυβέρνηση έχει συμμετοχή στο ότι υπάρχει διαφθορά. Μόνο λόγια. Θα είμαστε απέναντι σε αυτό το σύστημα.
Δεν μπορώ να έχω καλή επαφή με τον Σαββίδη γιατί δεν μιλάει ελληνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτεται τόσο για τον ελληνισμό; Θέλει να κάνει κόμμα; Λένε πως ο Σαββίδης κάνει τα ίδια που έκαναν στην Αθήνα και παίρνατε παράνομα τα πρωταθλήματα.
Αν δείτε στην παντοκρατία που λένε του Παναθηναϊκού επί Βαρδινογιάννη έχει 4 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, ένα η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε διαιτητές, δεν έκαψε αυτοκίνητα συγγενών διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει κάποιες αρχές όπως η δικαιοσύνη, η αλήθεια. Οι άνθρωποι όπως ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια».
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Αυτό λέγεται ύβρις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια αγαπητή ομάδα και οι οπαδοί του λατρεύουν την ομάδα τους. Όλη αυτή η πρόκληση και η στρέβλωση αποτελεί ύβρις με την αρχαία έννοια του όρου».
Για το μέλλον του στο «τριφύλλι»: «Δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ καλή ενδεκάδα του χρόνου και μετά στόχος μας είναι να βγάλουμε παίκτες. Υπάρχουν διαφορές τεράστιες με την Ευρώπη, διαφθορά. Πρέπει να βγάλουμε Έλληνες όπως το 2003-2004, όπου η Εθνική πήρε το Euro με τους παίκτες του Παναθηναϊκό από την προσπάθεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μαζί με τον Μπεργκ, τον Ζέκα και αυτά τα παιδιά θα πάμε μπροστά.
Συγχαίρω τον Ουζουνίδη και τον Λυμπερόπουλο. Έχουν αρχές. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος έχω αποτύχει στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, θα θέλω να ασχοληθώ με τη διαφθορά και τη σαπίλα και όχι με το ποδοσφαιρικό. Υπάρχει ένας ξενόφερτος κίνδυνος μπροστά μας».
Πηγή: gazzetta.gr


«Η ΝΔ δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Σαββίδη, δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, όμως το θεσμικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται», δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα. Όμως, στη σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο οφείλουν να κινηθούν οι επιχειρηματίες. Όσοι παραβαίνουν το πλαίσιο αυτό, τότε υπάρχουν αυτόματα ζητήματα, τα οποία εμείς πρέπει να αναδεικνύουμε. Η συνέντευξη του κ.Σαββίδη προφανώς υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο κ.Σαββίδης πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν θέλει να γίνει πολιτικό πρόσωπο, να το δηλώσει ευθαρσώς, για να υποστεί και την ανάλογη δημόσια πολιτική κριτική», επισήμανε ο κ.Καράογλου και πρόσθεσε: «Όλοι οι επιχειρηματίες είναι καλοδεχούμενοι, ο κ.Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει πολλά χρήματα στην ελληνική αγορά και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουμε, το εκτιμούμε, το σεβόμαστε, αλλά από εκεί και πέρα στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες, νόμοι και πρέπει να είναι ξεκάθαροι για όλους».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου