Google+ To Φανάρι : AYTA μαθαίνει στα παιδάκια το βρωμοκάναλο της ΕΡΤ: Ξεπερασμένοι οι όροι «αγόρι» και «κορίτσι» – BINTEO από μαθητική εκπομπή!

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

AYTA μαθαίνει στα παιδάκια το βρωμοκάναλο της ΕΡΤ: Ξεπερασμένοι οι όροι «αγόρι» και «κορίτσι» – BINTEO από μαθητική εκπομπή!

Η νεοταξική προπαγάνδα για την πλήρη ισοπέδωση των πάντων συνεχίζεται και μέσα από τα κρατικά ΜΜΕ Γιατί όχι μόνον τα παιδιά αλλά και οι γονείς πρέπει να λοβοτομηθούν όπως ορίζουν οι ελίτ...
Το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε το 2ο μέρος της εκπομπής για τη «Θεματική εβδομάδα στα σχολεία, Φάκελος – Έμφυλες Ταυτότητες» της ΕΡΤ1 παρακαλώ...
Στο επίκεντρο βρέθηκε η ενημέρωση σε σχέση με τον τρανσεξουαλισμό και την ομοφυλοφιλία, κατά άλλους προώθηση αυτών των δύο σε μικρές ηλικίες(!!!!). Όπως θα δείτε παρακάτω,  τα παλαιότερα αναγνωστικά σχολιάστηκαν αρνητικά(!!!;;;) επειδή προωθούσαν, όπως ειπώθηκε, στα παιδιά στερεοτυπικά πρότυπα άνδρα και γυναίκας.



Στο 1.20.50 του παρακάτω βίντεο θα δείτε να σχολιάζονται αρνητικά τα παλιά αναγνωστικά στα σχολεία, τα οποία προωθούσαν την οικογένεια και τα «στερεότυπα» αγόρι-κορίτσι.

Φράσεις όπως το «φέρσου σαν κυρία» και «φέρσου σαν άνδρας» ψέγονται. Παιχνίδια όπως «μπάλα για τα αγόρια», «κούκλα για τα κορίτσια» αντιμετωπίζονται με προβληματισμό.

Αφήνεται να εννοηθεί πως «μας επέβαλαν» το φύλο, το οποίο έχουμε σήμερα και μιλούν για «κοινωνικό φύλο» που στέκεται απέναντι στο βιολογικό. 

Στο 1.00.30 καθηγήτρια αναφέρεται στα σεμινάρια «εμφύλων ταυτοτήτων» στο σχολείο της, ενώ στο 1.03.20 τον λόγο παίρνει μια μαθήτρια Γυμνασίου, η οποία στηρίζει όλο αυτό που γίνεται και μιλά για «απελευθέρωση από στερεοτυπικές αντιλήψεις». Όλα αυτά στην κρατική τηλεόραση!

Και η σχιζοφρενική διαταραχή που προσπαθούν να μας επιβάλουν συνεχίζεται...
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου