Google+ To Φανάρι : Τα ψέματα που κυκλοφορούν για την περιουσία των Rothschild (βίντεο)

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τα ψέματα που κυκλοφορούν για την περιουσία των Rothschild (βίντεο)

Ο «φιλάνθρωπος» Λόρδος Rotshchild, μέγας ευεργέτης του Ισραήλ και μέγας υποστηρικτής των «αυθόρμητων» κινημάτων OCCUPY WALL STREET κ.λπ. έχει περιουσία μόλις ...600.000.000 λίρες Αγγλίας... δηλαδή το 1/3 της περιουσίας ...του Μπόμπολα (!) και το 1/5 της περιουσίας του Μελισσανίδη (!) που δεν τους ξέρει σχεδόν κανείς στο εξωτερικό. ...


Είναι τέτοια η άγνοια των ανθρώπων για το συγκεκριμένο όνομα, που ό,τι ψέμα και να γράψουν σχετικά με την περιουσία των Rothschild ...θα το πιστέψουν όλοι.

Πηγή: jpost.com



Λογικά δεν μπορεί να διαθέτεις εξουσία αν μπορεί να σε εξαγοράσει κι ο τελευταίος Μπόμπολας... Ο σεβασμός του συστήματος έχει σχέση με τα μηδενικά... Τα πολλά μηδενικά επιτρέπουν να εξαγοράσεις ολόκληρη κυβέρνηση, ολόκληρες εφημεριδες , να πληρώσεις χιλιάδες ΜΚΟ, να στήσεις έναν μικρό στρατό , να σου χρωστάει δισεκατομμύρια ένα κράτος κλπ. Οποιοσδήποτε με πολλά μηδενικά μπορεί να σβήσει έναν με λιγότερα μηδενικά. Αυτός με τα πολλά μηδενικά μπορεί να εκβιάσει πιο αποτελεσματικά έναν που δεν έχει μεγάλη περιουσία.
Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι ,εμίρηδες κλπ ...μάλλον είναι εντελώς ασήμαντοι μπροστά στην επιρροή των Rothschild ...γιατί προφανώς χρωστούν , είτε σε δάνεια όπως χρωστούν και τα πιο ισχυρά κράτη του κόσμου ... κι αν το αποφασίσουν οι «αγορές» μπορούν να τους γονατίσουν ... όλους.
Έχουν τρόπο να εκβιάζουν και τους πιο ισχυρούς χωρίς καν γνωρίζει κανείς το όνομά τους. 
O Jacob περνάει τόσο απαρατήρητος που κυκλοφορεί χωρίς φρουρά στο Λονδίνο ...σε αντίθεση με τον τελευταίο ιδιοκτήτη μπουάτ στην Ελλάδα... που χρειάζεται μπράβους για να πάει βόλτα. 


Οι Rothschild συντονίζουν πολλούς σαν τον Soros ...κι αυτός συντονίζει πολλούς από τους επενδυτές που εκπροσωπεί και γίνονται οδοστρωτήρες...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου