Google+ To Φανάρι : Το Άλογο και το Παράλογο των τσαρλατάνων του συστήματος

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Το Άλογο και το Παράλογο των τσαρλατάνων του συστήματος

Αν κάποιος με το «Καλημέρα» μας συστηθεί με ψεύτικο όνομα (Trotsky), ή μας δείξει ψεύτικα πτυχία (K.M.), ή προσπαθήσει να μας πείσει ότι κατέχει μυστικές προφητείες (Δ.Λ.) ή μυστική διαστημική γνώση (Α.Σ.) ή πλαστά γραμμάτια δισεκατομμυρίων δολαρίων (Α.Σ.) ή μας παραστήσει τον πολέμαρχο της Νέας Τάξης (Π.Κ.)...
με σκοπό να πουλήσει πολλά βιβλία ή να τρυπώσει στη Βουλή... τον κατατάσσουμε στην κατηγορία των επαγγελματιών απατεώνων και δεν χρειάζεται να χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας μαζί του.

Ακόμα κι αν όλοι αυτοί οι αδίστακτοι τσαρλατάνοι χρησιμοποιούν κάποιες αλήθειες που ανακατεύουν με διάφορες μπούρδες επιστημονικής φαντασίας, για να βγάλουν περισσότερα λεφτά ή να κερδίσουν ψήφους... το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να μολύνουν τις αλήθειες με την άπειρη γελοιότητά τους. Αυτοί οι τοξικοί υπάνθρωποι έχουν βασικό σκοπό να καταστήσουν την αλήθεια απωθητική στους λογικούς ανθρώπους. 
Είναι δηλαδή αυτοί που θα τρέξουν να κατουρήσουν στη λίμνη μίας όασης στην έρημο από την οποία θα θέλαμε να ξεδιψάσουμε όλοι οι υπόλοιποι. 
Κι αυτό το σαμποτάζ που κάνουν, αυτή η μόλυνση, ο αποπροσανατολισμός κι ο παραλογισμός που φυτεύουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο... είναι κατά παραγγελία του Συστήματος. Χρειάζονται και προωθούνται με επιμονή ...όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι, ώστε να γελοιοποιούν την αλήθεια και να φαντάζει πολύ πιο σοβαρό το ψέμα και η προπαγάνδα του Συστήματος.
Να βρίσκουμε λογικό ότι ο Σαντάμ είχε πυρηνικά όπλα, να βρίσκουμε λογικό να πεθαίνουν 576.000 παιδάκια στο ΙΡΑΚ με την υπογραφή της χώρας μας, να βρίσκουμε λογικό να καίγονται ζωντανά 429 παιδάκια στη Γάζα από βόμβες του Ισραήλ, να βρίσκουμε λογικό να στέλνουμε Έλληνες στρατιώτες να πολεμήσουν στην ...Κορέα, στη Σερβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ... να βρίσκουμε λογικό ότι ο Μπιν Λάντεν μέσα από μία σπηλιά στο Αφγανιστάν συντόνισε την κατεδάφιση των Δίδυμων Πύργων κι άλλα τέτοια. 
Αν ένας μπατίρης οικοδόμος από την Πάτρα που δεν ξέρει ορθογραφία ...πουλάει διαστημική τεχνολογία στον Obama... γιατί να μην πετάει ο γάιδαρος δηλαδή; 
Κάποτε είχα διαβάσει το παρακάτω ανέκδοτο... που είναι ένα παράδειγμα για το πως το παράλογο χτίζεται βαθμιαία στη συνείδησή μας ...αρκεί να περάσουμε την πρώτη κόκκινη γραμμή.



Αν δηλαδή αποδεχτούμε αψήφιστα ότι 1+1 = 3,5 ...τότε μπορούμε να αποδεχτούμε χωρίς ενδοιασμό ότι 10-10 = 74... 
Αν το σύστημα μας πείσει να περάσουμε την πρώτη κόκκινη γραμμή... τότε πρακτικά βρισκόμαστε υπό τον πλήρη έλεγχο της Ελίτ. Η δημιουργία ψευδαισθήσεων και η δημιουργία φόβου ...είναι πανάρχαια και βασικά εργαλεία του Συστήματος για τον έλεγχο των μαζών. Κάθε φορά που αρνούμαστε τη λογική ...θα το πληρώνουμε πολύ ακριβά.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου