Google+ To Φανάρι : Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες σε λίγες ώρες

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κρήτη: Τρεις αυτοκτονίες σε λίγες ώρες

Τρεις νέες περιπτώσεις αυτοχειρίας έρχονται να μεγαλώσουν τον μεγάλο κατάλογο των ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους στην Κρήτη. Η αυτοκτονία παίρνει διαστάσεις επιδημίας ειδικά σε μέρη όπου η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα έντονη.

Ένας άνδρας 62 ετών βρέθηκε χτες λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα απαγχονισμένος μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί....

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, με βάση τα πρώτα στοιχεία, και η βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε νωρίτερα το απόγευμα ένας 70χρονος άνδρας στο Ηράκλειο. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Λίγες ώρες μετά, ένας ακόμα άνθρωπος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ένας 50χρονος, πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του θέλοντας να κόψει το νήμα της ζωής του, στο σπίτι του, στο Γάζι.
Ευτυχώς άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον του τον πρόλαβαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Την πάνω φωτογραφία, μου “θύμισε” το facebook τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να γράψω για τις αυτοκτονίες στην Κρήτη.
Στην κάτω βλέπετε την καιρική επίθεση που δέχθηκε η χώρα μας με θερμές εναέριες μάζες και τόνους αποπνικτικής σκόνης. Είχαν προηγηθεί έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί και φυσικά ‘χάαρπισμα’.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα στήθηκαν ισχυρότατα ραντάρ στην Κρήτη για “να παρακολουθήσουν” την μεταφορά σκόνης από την Αφρική και να εξηγήσουν τη συχνή της επίσκεψη, αυτή που μέχρι να ανακοινωθεί “το πείραμα” θεωρούσαν απόλυτα φυσιολογική!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου