Google+ To Φανάρι : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Λες και ήταν χθες όταν ο Γιώργος Παπανδρέου από το ακριτικό Καστελόριζο υποσχόταν με εκείνο το διάγγελμα στις Ελληνίδες και στους Ελληνες ένα ταξίδι στην Ιθάκη. Εφτά χρόνια μετά, το ταξίδι που είχε υποσχεθεί ο τότε πρωθυπουργός έχει γίνει για εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες ταξίδι στην κόλαση, καθώς το πρώτο Μνημόνιο που συμφώνησε ο Παπανδρέου ήταν η αρχή του τέλους για την Ελλάδα που γνωρίζαμε....

Εφτά χρόνια μετά, όμως, οι υπεύθυνοι αυτού του εθνικού εγκλήματος όχι μόνο δεν έχουν τιμωρηθεί, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, κουνώντας το δάχτυλο στους Ελληνες.
Σε όλους αυτούς που, για να τους κλέψουν την ψήφο, τους υποσχέθηκαν ότι λεφτά υπάρχουν και όχι μόνο δεν τους έδωσαν, αλλά τους πήραν και από πάνω ό,τι είχαν και δεν είχαν. Εφτά χρόνια έπειτα από εκείνο το θλιβερό διάγγελμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο υπόλοιπος πολιτικός θίασος που συνήργησε σε αυτήν την εθνική προδοσία όχι μόνο δεν έχουν δικαστεί, όχι μόνο δεν έχει ξεσκεπαστεί ο ρόλος τους, αλλά ονειρεύονται και την επιστροφή τους.
Αυτή είναι η αλήθεια. Ο μεγάλος ένοχος αυτής της ιστορίας, την οποία θα πληρώνει η χώρα μας για χρόνια, συνεχίζει να απολαμβάνει τον σοσιαλιστικό παράδεισο που του διασφαλίζει η θέση του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Και γύρω του ένα ολόκληρο σύστημα έχει στηθεί για να μην ανοίξουν στόματα, ώστε να μη μάθει ο ελληνικός λαός ποιος τα έστησε όλα αυτά πίσω από την πλάτη του· ότι ενώ ο Παπανδρέου γνώριζε πού βρισκόμασταν, υποσχόταν λαγούς και πετραχήλια για να γίνει πρωθυπουργός και να εκτελέσει την αποστολή του σε βάρος της πατρίδας.
Να μάθει ο ελληνικός λαός επιτέλους ποιος πλούτισε από τη χρεοκοπία των Ελλήνων. Ποιος ήξερε ότι θα ερχόταν ένα τέτοιου είδους Μνημόνιο.
Ολα όσα εκτελούνται σήμερα από τους δανειστές και από τις επόμενες κυβερνήσεις που ακολούθησαν αυτή του κ. Παπανδρέου είχαν ήδη προβλεφθεί στο Μνημόνιο της καταστροφής της Ελλάδας, που συμφώνησε κατ’ εντολήν των ξένων κέντρων ο πρώην πρωθυπουργός: ο άνθρωπος που έδωσε την πολιτική εντολή να φουσκωθεί το έλλειμμα ώστε εύκολα να υλοποιηθεί το σχέδιο της παράδοσης της χώρας.

Η «δημοκρατία» και η «κυριακάτικη δημοκρατία» δεν πρόκειται να υποστείλουν τη σημαία μέχρι να οδηγηθούν οι ένοχοι αυτής της ιστορίας στον φυσικό δικαστή τους.
Μέχρι να επέλθει η νέμεσις. Αυτό ζητούν τα θύματα αυτής της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου