Google+ To Φανάρι : Με χρήμα ή ξυλοδαρμούς οι πράκτορες τουρκεύουν τους Έλληνες Μουσουλμάνους

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Με χρήμα ή ξυλοδαρμούς οι πράκτορες τουρκεύουν τους Έλληνες Μουσουλμάνους

Για τις μεθόδους εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη έγραψε στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» ο Χρήστος Καπούτσης σε άρθρο με τίτλο «Τι συμβαίνει τελικά στη Θράκη». Σύμφωνα με...
... το δημοσίευμα της εφημερίδας, το ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως παρέχει ο ζάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά για κάθε παιδί που εγκαταλείπει το ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο. Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής δίνει 1.000 ευρώ ετησίως για κάθε κεφάλι ανήλικου κοριτσιού που θα φορά την παραδοσιακή τουρκική μαντίλα.

Το παιδιά των Πομάκων, που δεν έχουν σχέση με την τούρκικη κουλτούρα και γλώσσα, υποχρεώνονται, από την Α ‘ Δημοτικού, να μάθουν τρεις γλώσσες! Γιατί θα πρέπει τα πομακόπουλα να μαθαίνουν τούρκικα; Στην Κομοτηνή έχει την έδρα της η τουρκική τράπεζα Ζιράτ Μπανκ, η οποία δανείζει επιλεκτικά σε μουσουλμάνους, αλλά και σε συλλόγους που φωνάζουν ότι είναι τουρκικοί, με χαμηλά επιτόκια 2,5%, ενώ οι ελληνικές τράπεζες με 15%. Με αποτέλεσμα, ο χριστιανός να πουλά και ο μουσουλμάνος (η τράπεζα στην ουσία) να αγοράζει γη και ακίνητα.

Τα στελέχη του ακραίου μουσουλμανικού εθνικιστικού κόμματος DEB και ο πρόεδρος του, Αλή Τσαούς, επισκέπτονται τα χωριά της Θράκης, αλλά και της Ρόδου και της Κω, και κηρύσσουν τον αλυτρωτισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων, προβάλλοντας το αίτημα της αυτονομίας της Θράκης.

Το απεχθές πρόσωπο της τουρκικής προπαγάνδας το γνωρίζουν πολύ καλά οι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι, οι Πομάκοι, που κατοικούν κυρίως στα ορεινά χωριά του Νομού Ξάνθης. Με εκβιασμούς, προπηλακισμούς, ξυλοδαρμούς και άλλες μεθόδους, όπως ο χρηματισμός, υποχρεώνουν πολλούς Πομάκους να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι, γράφει η εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου