Google+ To Φανάρι : ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(Βίντεο)

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(Βίντεο)

Γράφει η Σουτλάνα Χειλαδάκη
Αρχίζοντας την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο  ο Ιταλός βουλευτής ζήτησε συγγνώμη για …όλους αυτούς τους παλαβούς που αποτελούν την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οδήγησαν την χώρα του καθώς και άλλες χώρες στον γκρεμό....

Με τις τελευταίες καταστάσεις σε μια Ευρώπη που παρουσιάζει σημεία αυτοδιάλυσης με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων να εμφανίζονται σε κάθε γωνιά της Ηπείρου, ένας Ιταλός ευρωβουλευτής άστραψε και βρόντηξε κυριολεκτικά στο ευρωκοινοβούλιο καταγγέλλοντας το σημερινό χάλι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα μπορούσε κάποιος δικός μας ευρωβουλευτής να τον μιμηθεί,  ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τους παχυλούς ευρωπαϊκούς μισθούς ακόμα και να ψηφίζουν ανθελληνικά ψηφίσματα, όπως πρόσφατα η περίπτωση της ελληνικής φέτας;;;

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ευρωβουλευτής Matteo Salvini, παίρνοντας το λόγο μέσα στο ευρωκοινοβούλιο επιτέθηκε με έντονο τρόπο κατά της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει μετατρέψει την Ευρώπη σε ξέφραγο αμπέλι και κάθε καρυδιάς εγκληματικό στοιχείο να αλωνίζει όλη την ήπειρο.


Αναφερόμενος στην Κομισιόν,  χαρακτήρισε τους ηγέτες της ανίκανους , υποκριτές και τελικά ότι είναι ηλίθιοι και δεν αντιλαμβάνονται που οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση με μια καταστροφική οικονομική πολιτική και με μια ολέθρια μεταναστευτική πολιτική.

Φοβόσαστε, ανέφερε, έναν αλαζόνα υπερφίαλο Ερντογάν και τις απειλές του για τους λαθρο και προτιμάτε να του προσφέρετε συνεχώς εκατομμύρια ευρώ για να τον καταπραΰνετε, ποιον;;; , έναν παρανοϊκό και αλλόφρονα δικτάτορα.

Σήμερα η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να δώσει 10,5 εκατομμύρια λαθρο στον Ερντογάν για να συνεχίζει να μας παίζει τα άτιμα του παιχνίδια. Αν έχει απομείνει ακόμα, τονίζει ο Ιταλός ευρωβουλευτής, ελάχιστη αξιοπρέπεια θα πρέπει να σταματήσετε να κανακεύετε αυτόν τον σουλτάνο και να τον γλύφετε κυριολεκτικά.

Ουσιαστικά στηρίζετε τον Ερντογάν που μας κάνει και μαθήματα δημοκρατίας αυτός που έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και έχει στείλει στην φυλακή 10.000 πολιτικούς του αντιπάλους. Μας κατηγορεί αυτός ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες ενώ στην ίδια του την χώρα έχει εφαρμόσει ένα σκληρό καταπιεστικό καθεστώς και έχει φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή κλείνοντας αμέτρητες εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Τα λεφτά των Ευρωπαίων φορολογουμένων τα πετάτε στην αυταπάτη της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια πορεία που είναι ουσιαστικά αδιέξοδη.

Αναφερόμενος στο ευρώ και, εδώ κάνει μάθημα στους δικούς μας ευρολιγούρηδες, τόνισε πως ήταν το πιο καταστροφικό νόμισμα που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη και που έχει καταστρέψει εκατομμύρια Ευρωπαίους στέλνοντας χιλιάδες ακόμα και στο θάνατο. Αυτό το νόμισμα μας έφερε ένα χρέος 800 εκατομμυρίων και όπως είναι γνωστό χρεοκόπησε και την χώρα μας ανέφερε.

Καταλήγοντας τους «πέταξε» ότι, ή είστε πληρωμένοι από την Νέα Τάξη ή είστε τελείως τρελοί. Αυτό που σας έκαιγε είναι πως να βάλετε κυρώσεις στην Ρωσία, η μόνη χώρα που έχει ακόμα αξιοπρέπεια και που πάτησε πόδι στην Συρία για να πολεμήσει το εγκληματικό Ισλάμ.

Γιατί αν περιμέναμε εσάς να τους αντιμετωπίσετε, σήμερα αυτοί θα βρίσκονταν εδώ στο ευρωκοινοβούλιο για να μας κάνουν μουσουλμανικά μαθήματα. Και θα σας είχαν φορέσει μπούρκα.
Ο παντοδύναμος Θεός μας ευλόγησε να κατοικούμε στην ηλιόλουστη Μεσόγειο από τις πιο όμορφες περιοχές του κόσμου και εσείς με την πολιτική σας να κουβαλάτε όλον αυτόν τον εγκληματικό και άθλιο συρφετό στα μέρη μας, μας έχετε κάνει κυριολεκτικά το βίο αβίωτο.

Καταστρέψατε την οικονομία μας, καταστρέψατε την παραγωγικότητα μας και φέρνετε φρούτα από την Ασία, πατάτες από την Αφρική, (αυτό θυμίζει ελληνική περίπτωση), με συνέπεια τα δικά μας τα παιδιά να δηλητηριάζονται από μολυσμένα τρόφιμα εισαγωγής. Από εδώ και πέρα, όπως ξεσπαθώνει ο Ιταλός βουλευτής, θα απαιτήσω να καταναλώνουμε μόνο δικά μας προϊόντα και να βάλουμε δασμούς εισαγωγής στις ξένες αηδίες που με την δική σας πολιτική έχετε αφήσει ελεύθερες να κατακλύσουν τις αγορές μας.

Απευθυνόμενος μπρος τον Γιούνκερ και τους επιτρόπους της Κομισιόν, τόνισε πως θα πρέπει να πάνε όλοι… μέσα για την καταστροφή που επέφεραν στην οικονομία και στην κοινωνία μας.
Το ευρωπαϊκό όνειρο ήταν το πραγματικό όνειρο της Ευρώπης και σήμερα θα πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε χάρη των παιδιών μας και να μην επιτρέψουμε σε σας να το καταστρέψετε ολοκληρωτικά.

Και τέλος, στρεφόμενος προς την πλευρά του Γιούνκερ και των δικών του του πέταξε κατάμουτρα πως εσείς είστε μόνο για τις τράπεζες και είστε όλοι μασονάρες.
Κάτω τα χέρια από την Ευρώπη, κάτω τα χέρια από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου