Google+ To Φανάρι : Περίμενε κανένας να μην τον καλύψει ο υπουργός που ξεχνάει να δηλώσει τα εκατομμύρια;

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Περίμενε κανένας να μην τον καλύψει ο υπουργός που ξεχνάει να δηλώσει τα εκατομμύρια;


Ο κυριος Σταθακης... ο κυριος Σταθακης με τα ξεχασμενα μυρια...
καλυψε απολυτα τα 100.000 εφαπαξ του κρατικου λειτουργου (μη χεσω μεσα). Ο κυριος Σταθακης... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
 
Δείτε για τί  μιλούμε: 
  

«Πλάτες» Σταθάκη για τον ΔΕΣΦΑ
Την πλήρη κάλυψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη έχει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ Σωτήρης Νίκας για το θέμα με το πρόσθετο εφάπαξ, που αποκάλυψε χθες η Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Νίκας βρέθηκε στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επειδή, όπως κατηγορείται, πρώτα έδωσε προαγωγή στον εαυτό του και στη συνέχεια κατέθεσε αίτημα για συνταξιοδότηση, με αποτέλεσμα να λάβει αυξημένο ποσό κατά 100.000 ευρώ. Και η διοίκηση του ΔΕΣΦΑ με χθεσινή ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι «είναι αναληθές» το ότι ο κ. Νίκας έλαβε διά της πλαγίας οδού πρόσθετο εφάπαξ.

Ο Γ. Σταθάκης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι κατά την άποψή του δεν υφίσταται κανένα θέμα. Πρόσθεσε ότι ο κ. Νίκας «ήταν διευθυντής της εταιρίας και πριν συνταξιοδοτηθεί έγινε γενικός διευθυντής. Αυτό έγινε από το εποπτικό συμβούλιο, όχι από τον ίδιο, οπότε δεν νομίζω ότι συντρέχει κανένας λόγος». Οπως είπε ο κ. Σταθάκης, «θα έπαιρνε εφάπαξ έτσι κι αλλιώς. Οταν ανεβαίνεις βαθμίδα, παίρνεις κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε θέματα δεοντολογίας».

Στη Ν.Δ. υποστήριζαν ότι «ο συγκεκριμένος κομματικά διορισμένος διοικητής του Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου παραιτήθηκε για λόγους συνταξιοδότησης», αλλά «η ολιγοήμερη παραμονή του στην αναβαθμισμένη οργανική θέση του εκτίναξε το εφάπαξ του (αποζημίωση απόλυσης) κατά περίπου 100.000 ευρώ, στα 258.000 ευρώ!».

 dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου