Google+ To Φανάρι : ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ… ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (Βίντεο)

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ… ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (Βίντεο)


Μια καταπληκτική ομολογία ενός Αφρικανού που βρέθηκε στην Γερμανία και επισημάνει ότι χωρίς να το καταλάβουν με ένα οργανωμένο σχέδιο ισχυροποίησης τελειώνουν την Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Αποκάλυψε μια χαρακτηριστική περίπτωση για έναν Σύριο, υποτίθεται πρόσφυγα, που κατάφερε με διάφορα διαβατήρια να του δώσουν οι αρχές 22.000 ευρώ για βοήθεια....

Στο παρακάτω βίντεο ο Αφρικανός αναφέρει πώς τα λεφτά που πήρε αυτός ο Σύριος πολλοί Ευρωπαίοι τα στερούνται ακόμα και αν δουλεύουν όλο το χρόνο.




Μέχρι και ένας θρησκευτικός αρχηγός, ο Αμερικανός Louis Farrakhan, ομολογεί μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα ότι μας αποτελειώνουν συστηματικά.

Αλλά το ακρών άωτον της προοδευτικής ηλιθιότητας για το θέμα των μουσουλμάνων φαίνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στην Σουηδία, παρόλο που βλέπουν τα αίσχη, τους βιασμούς, τις κλοπές τις διορύξεις των εισβολέων ισλαμιστών λένε πώς εμείς φταίμε για να μην θεωρηθούν ρατσιστές.





















Για να δείτε πώς καλλιεργείται το κλίμα της ευρωπαϊκής κοινωνικής κατάπτωσης, βάζουν διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπου οι Ευρωπαίες γυναίκες προβάλλονται σαν σεξουαλικό δέλεαρ στους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: “ελάτε όλες είναι για εσάς, σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.”















nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου