Google+ To Φανάρι : Διαμαντοπούλου: «Κλείσαμε 2.300 σχολεία!»

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Διαμαντοπούλου: «Κλείσαμε 2.300 σχολεία!»

Βίκυ Μιχαλονάκου, Ανδρέας Μικρούτσικος, Σία Λιαροπούλου, Κάτμαν, Ταμπάκης, «το χέλι», Βας Βας. Γιατί δεν υπουργοποιήθηκαν, άκαρδοι πασοκτζήδες;
Αν είστε βρικόλακας και δεν σας παίρνει ο ύπνος το πρωί ή αν απλά θέλετε να σκοτώσετε τον χρόνο σας, υπάρχουν λύσεις.....
Η μία είναι παραδοσιακή. Να πάρετε ένα κόσκινο και να μετρήσετε όλες τις τρύπες του. Αν κάπου μετρήσετε κάποια διπλή ή παραλείψετε μία, να αρχίσετε από την αρχή. Σύμφωνα με την παράδοση, οι βουρβούλακες είναι ψυχαναγκαστικοί και, όταν δουν κόσκινο, δεν φεύγουν αν δεν μετρήσουν όλες τις τρύπες (θα γίνονταν άριστοι λογιστές)!

Αν, πάλι, δεν γουστάρετε να κοσκινίζετε την ανία σας, υπάρχει κι άλλο κόλπο, πιο βιτσιόζικο. Να πάτε μέχρι το YouTube και να δείτε στον λογαριασμό του βιβλιοπωλείου Ιανός τη συνέντευξη που έδωσε προ ολίγων ημερών η αυτοκράτειρα της φωτοτυπίας, η προσκεκλημένη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η βασίλισσα της Xerox, η μία και μοναδική Αννα Διαμαντοπούλου.

Δεν είναι δα και τυχαίο που με εκείνη στο πηδάλιο του υπουργείου Παιδείας (σ.σ.: τον προσδιορισμό «Εθνικής» τον έφαγε η νεοταξική μαρμάγκα), Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μπήκαμε φορτσάτοι στον «ασφαλή» λιμένα του Μνημονίου και από κει δεν θα φύγουμε ούτε έπειτα από 665 μετενσαρκώσεις.

Εδωσε συνέντευξη στον Ιανό, λοιπόν, η αλησμόνητη υπουργός της φωτοτυπίας και, μεταξύ άλλων, παραπονέθηκε που η πασοκάρα στις πρώτες εκλογές του 2012 έβαλε κι άλλη Διαμαντοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας!

Αφηγούμενη τα αχρείαστα και καρδιοδάκνοντα (αυτά που δαγκώνουν την καρδιά) παθήματά της, της ξέφυγε μια αλήθεια: «Αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση στους πολίτες της Αθήνας που με ψήφισαν παρά τις φοβερές συγκρούσεις - γιατί εγώ έκλεισα σχολεία στην εκλογική μου περιφέρεια! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, να κλείσεις σχολεία στις γειτονιές και να έχεις απέναντί σου γονείς, μπαμπάδες, μαμάδες... Εκείνη την περίοδο κλείσαμε 2.300 σχολεία!»

Σχόλιο α: Ολοι ξέρουμε τι είναι εκείνοι που κλείνουν σχολεία σε μια χώρα και άπαντες υποθέτουμε τι τους ωθεί να... καμαρώνουν γι' αυτό.

Σχόλιο β: Τώρα που δεν κλείνει σχολεία και έχει χρόνο να διαθέσει, δεν θα είναι σπουδαία πανελίστρια για εκπομπές όπως της Σίας Λιαροπούλου, της Πάνια, το Ερωτοδικείο κ.ά.;
Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου