Google+ To Φανάρι : Εξέλιξη-βόμβα: Κοινή συνεδρίαση Αλβανικού Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρέσβη των ΗΠΑ: «Mενού» η αλλαγή συνόρων και η Ελλάδα

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Εξέλιξη-βόμβα: Κοινή συνεδρίαση Αλβανικού Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρέσβη των ΗΠΑ: «Mενού» η αλλαγή συνόρων και η Ελλάδα

  Βέλιου :«Ο βέβαιος θάνατος περιμένει τους Έλληνες»! Ναι καλά διαβάσατε!!
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα Βαλκάνια τις επόμενες ώρες καθώς υπήρξε κοινή συνεδρίαση στα Τίρανα μεταξύ του αλβανικού υπουργικού συμβουλίου και του πρέσβη των ΗΠΑ, Ντόναλντ Λου, διάρκειας 45 λεπτών. Κύριο θέμα οι Αλβανοί, η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων και στο βάθος το «μενού» είχε Ελλάδα...

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργοί της αλβανικής κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εσωτερικών, Άμυνας, Οικονομίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Αλβανίας, Γκέντ Σέϊκο και ο πρωθυπουργός, Ε.Ράμα.
Tαυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό οι Αλβανοί συγκεντρώνουν χρήματα για  την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων για την έναρξη επιχειρήσεων με σκοπό τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Από την ίδρυση του φασιστικού αλβανικού  κόμματος τον Ιούλιο του 2016, ο ηγέτης του κόμματος Shqipëri të Bashkuar (LSHB) (Κίνημα για μια Ενωμένη Αλβανία), Ταχίρ Βελίου, προωθεί  ενεργά τον ανθελληνισμό  και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.
Ο Βελίου  έχει την ανοιχτή  ενθάρρυνση ξένων κέντρων με στόχο την  προσέλκυση νεαρών Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο για να σχηματίσουν συνδεδεμένες πολιτικές οργανώσεις, ενώ τους ζητά να  συμμετέχουν στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων για την ένοπλη πτέρυγα της πολιτοφυλακής του κόμματος.
Η ένοπλη πολιτοφυλακή θα  δημιουργηθεί για τους απώτατους σκοπούς του LSHB, που είναι η  δημιουργία της  «Μεγάλης Αλβανίας», η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο κυρίαρχο ελληνικό έδαφος, αλλά και εδάφη από το Μαυροβούνιο, την Σερβία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Επιπλέον ο  Βέλιου έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο που αναφέρει λεπτομερώς την ιδεολογική πλατφόρμα του  κόμματος, το οποίο καλεί τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» .
«Με μια ένοπλη πολιτοφυλακή έτοιμη , μόνο ο βέβαιος θάνατος περιμένει τους Έλληνες και τους υπηκόους των Βαλκανίων που στέκονται στο δρόμο του σχεδίου του Βελίου», αναφέρουν αλβανικές  πηγές .
Το βιβλίο πωλείται τώρα μέσω του Amazon, eBay σε  άλλες τις διεθνείς online αγορές.
Παρά το γεγονός ότι του απαγορεύτηκε η είσοδο σε Ελλάδα και Σερβία, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι τον  ηγέτη του αλβανικού φασιστικού  κόμματος , του επετράπη να εισέλθει στις ΗΠΑ  στις 28 Ιανουαρίου  2017,  από τις αρχές των ΗΠΑ.

Ο Βελίου ήταν τόσο εκστασιασμένος από τις τελωνειακές διατυπώσεις των ΗΠΑ για το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη (προκειμένου να ιδρύσει  οργάνωση στην πόλη), και για αυτό δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Facebook με την  σφραγίδα της αμερικανικής Εσωτερικής Ασφάλειας στο διαβατήριό του για να τις δουν όλοι,  μαζί με ένα μήνυμα σαρκαστικό για την  Ελλάδα:
«Δίνω  στην Ελλάδα με φασιστικό χαιρετισμό την αγάπη μου από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
».
Στην  Νέα Υόρκη, ο Ταχίρ  Βέλιου συναντήθηκε και πόζαρε  φωτογραφίες με τους τοπικούς ηγέτες της αλβανικής κοινότητας, ενώ  ξεδίπλωσαν και μια σημαία της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK (γνωστή ως KLA στα αγγλικά).

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα και την σελίδα του κόμματος στα social media΄, υπάρχουν διασυνδέσεις  σε  Καναδά και  Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ένδειξη των επιχειρησιακών ομάδων στη Δυτική Ευρώπη, την Αυστραλία ή αλλού.

«Το κόμμα υποστηρίζει, ωστόσο  επιχειρησιακές ομάδες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη μάχη για λογαριασμό του Βελίου», αναφέρεται στα ΜΜΕ .

Παράλληλα, παρουσίασαν  γελοιογραφία, η οποία προωθήθηκε από τον ηγέτη του κόμματος Shqipëri të Bashkuar (LSHB) (Κίνημα για μια Ενωμένη Αλβανία), Ταχίρ Βελίου, η οποία απεικονίζει τους εθνικούς μας ήρωες , Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό .

Ο μακεδονικός σύνδεσμος  καταδίκασε την γελοιογραφία που  κυκλοφόρησε  το νεοσύστατο αλβανικό κόμμα Lëvizja per Shqipëri të Bashkuar (LSHB).

Η ιστορία όμως είναι ότι η γελοιογραφία  έχει ιστορικό υπόβαθρο διότι οι Αλβανοί θεωρούν σήμερα τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη ως «Αλβανούς» χριστιανούς , οι οποίοι πολέμησαν κατά των Τούρκων απίστων το 1821.

«Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λούρος, Πάργα, Φιλιάτες, χαρακτηρίζονται αλβανικές πόλεις. Οι Σουλιώτες  ήρωες της ελληνικής επανάστασης του 1821 «βαφτίζονται» εν μια νυκτί ως Αλβανοί.
Άλλοι ήρωες του 1821, όπως ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η Μπουμπουλίνα, ο ηγέτης της ελληνικής επανάστασης Θεοδωράκης Κολοκοτρώνης, ο Μάρκος Μπότσαρης  κ.λπ. θεωρούνται Αλβανοί ήρωες, σε βιβλία, συλλόγους αλλά και αλλού.

Γαλουχούν μια ολόκληρη γενιά οι Τουρκοαλβανοί με σκοπό κάποια στιγμή να επιτεθεί και να υφαρπάξει ελληνικό έδαφος,  το οποίο πριν «τους το είχαμε αρπάξει εμείς»…έτσι γράφουν τα μαθητικά βιβλία που διαβάζουν οι νεαροί Αλβανοί .   

Οι Τσάμηδες την ίδια στιγμή αναζητούν εναγωνίως τις ανύπαρκτες περιουσίες τους στη Θεσπρωτία.
Πρόκειται σαφέστατα για σχέδιο και  εντολές  αλλότριων κέντρων εξουσίας, μες στόχο  να εξαφανιστεί ο Ελληνισμός από προσώπου της γης , και  να εξαφανιστεί η ελληνική ιστορία, αρχαία , βυζαντινή και νέα.  
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα κινούνται βάσει οργανωμένου σχεδίου.  
Σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Οι Τουρκαλβανοί ετοιμάζουν την ρεβάνς τους με τον Γ’ Βαλκανικό πόλεμο επιβεβαιώνοντας παλαιότερο άρθρο του pentapostagma.gr), τονίζαμε ότι οι δηλώσεις πολλών διπλωματικών και στρατιωτικών αξιωματούχων  νυν και εν ενεργεία μας «προειδοποιούν» για επερχόμενο βαλκανικό πόλεμο, τον τρίτο μετά το μακρινό 1912-13  με «σπόνσορα» φυσικά την Τουρκία και «σπίθα» τον αλβανικό εθνικισμό.

Έγκυρα γεωπολιτικά ινστιτούτα , Thinks Tanks, αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA , της σερβικής BIA, αλλά και της ρωσικής GRU, αναφέρουν για ενδεχόμενη ανάφλεξη σε Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, και φυσικά ΠΓΔΜ, λόγω ακριβώς των σχεδίων Τουρκίας και Αλβανίας.

Σύμφωνα με αναλυτές , η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Αρωγός» σε αυτό το σενάριο είναι η Άγκυρα η οποία « σπονσονάρει» την εκάστοτε αλβανική κυβέρνηση και κοινωνία τόσο στον πολιτικό και στρατιωτικό τομέα , όσο και στον θρησκευτικό.

Η Άγκυρα επιδιώκει την δημιουργία ενός μουσουλμανικού άξονα με την συμμέτοχη της Αλβανίας, της Βοσνίας,  του δυτικού μέρους της ΠΓΔΜ, μέρους του Μαυροβουνίου , με σκοπό  να ξαναεπιστρέψει στα Βαλκάνια μετά από 100 χρόνια .

 Η έτερος «παίκτης» στην περιοχή είναι η Γερμανία η οποία έχει έννομο συμφέρον στην περιοχή, και ο οποίος μας έχει «απασχολημένους» με αλλεπάλληλα  μνημόνια και προαπαιτούμενα , τυχαίο ;  ……δεν νομίζουμε.

Το Φανάρι: Το μεγάλο δυστύχημα είναι πως δεν υπάρχει καμία σοβαρή ενέργεια από την Διπλωματία της Ελλάδος για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου αυτού φαινομένου, αφήνοντας στην τύχη του και στην προπαγάνδα των Αλβανών και Τούρκων ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα που είναι πολύ πιθανόν να πάρει τραγικές διαστάσεις! 
Το νού σας Έλληνες!!....
 

Πηγή Βίντεο και φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου