Google+ To Φανάρι : Παραστρατιωτικές ομάδες Αλβανών σχεδιάζουν να επιτεθούν και να κατακτήσουν το Β. Κοσσυφοπέδιο μέσα στον Φεβρουάριο

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παραστρατιωτικές ομάδες Αλβανών σχεδιάζουν να επιτεθούν και να κατακτήσουν το Β. Κοσσυφοπέδιο μέσα στον Φεβρουάριο

Έρχεται αιματοκύλισμα στα Βαλκάνια
 Σε ετοιμότητα Σερβικές ΕΔ και GRU

Σερβικά μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών στο Βελιγράδι έχουν «ανακαλύψει» ότι εδώ και καιρό οι Αλβανοί ετοιμάζουν πυρετωδώς   ‘‘ειδικού τύπου στρατιωτικές επιχειρήσεις» εναντίον του βόρειου Κοσσυφοπεδίου ....

Σε αυτόν τον πόλεμο, έχουν αμέριστη «συμπαράσταση»  όχι μόνο των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας αλλά και   ξένων μυστικών  υπηρεσιών , οι οποίες  ήδη τους  «παρέχουν» ουσιαστικές πληροφορίες στην περιοχή,  της οποίας η πλειοψηφία των κατοίκων  είναι Σέρβοι πολίτες.

Σέρβοι ανώτατοι  αξιωματικοί του στρατού όπως ισχυρίζονται από ακλόνητα στοιχεία και όχι απλές ενδείξεις , αναφέρουν ότι οι Αλβανοί ετοιμάζουν μαζική επίθεση  στα βόρεια του Κοσσυφοπεδίου….η οποία θα  πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου σε αυτό το μέρος .


Ο σκοπός τους έχει διττή αποστολή, πρώτον την εκδίωξη του μεγαλύτερου συνόλου των Σέρβων σε ένα δεύτερο πογκρόμ τύπου 1999, και δεύτερον την πλήρη και ολοκληρωτική κατάληψη της περιοχής με παράλληλη εκδίωξη των Ρώσων πρακτόρων της GRU που δρουν στην περιοχή από το 2006. Bέβαια οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο

«Χασίμ Θάτσι, και  Ίσα Μουσταφά έχουν ήδη κινητοποιήσει δεκάδες παραστρατιωτικές ομάδες του ANA για μια αιφνιδιαστικού τύπου επίθεση  , που «‘θα κόψει  την ανάσα» στους Σέρβους  που κατοικούν στα βόρεια … Οι Αλβανοί βιάζονται να κατακτήσουν τον βορρά, γιατί φοβούνται ότι η νέα πολιτική του Αμερικανού προέδρου Τραμπ και η φιλία του με την Ρωσία θα επηρεάσει καίρια και τα Βαλκάνια …», αναφέρει σε  σερβική ιστοσελίδα πληροφοριοδότης , προσθέτοντας ότι για αυτό το σενάριο οι σερβικές αρχές έχουν ενημερωθεί από την ρωσική μυστική υπηρεσία και άλλες υπηρεσίες  από ‘‘φίλες‘‘ χώρες  του Βελιγραδίου.

«Αλβανοί εξτρεμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και να κατακτήσουν  τον βορρά. Η επίθεση στα βόρεια  θα γίνει με την  σιωπηρή υποστήριξη των ισχυρών δυτικών κέντρων, όπως της ΕΕ και ειδικά του Βερολίνου , και η οποία προετοιμάζεται  εδώ και μήνες   σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και τον πρωθυπουργό Ίσα Μουσταφά», αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα .

Σύμφωνα με φιλικές προς την Σερβία μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, η επίθεση σχεδιάζεται  να εκτελεστεί  κατά τη διάρκεια της νύχτας από  μέλη της  αλβανικής επίλεκτης δύναμης της αστυνομίας  ROSU και άλλες μονάδες της αστυνομίας.
«Τα πάντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε εντός 24 ωρών, όλοι οι Σέρβοι να εκδιωχθούν προς την Σερβία από την συνοριακή πύλη στην περιοχή Γιαρίνιε. Η δράση των αλβανικών ειδικών δυνάμεων  που παραμένουν στο Β. Κοσσυφοπέδιο θα «δικαιολογηθεί»με συνεχή και κλιμακούμενα περιστατικά βίας  στα οποία θα «τραυματιστούν»   ή θα «σκοτωθούν» αρκετοί Αλβανοί αστυνομικοί. Τότε η δράση στην περιοχή  θα παρουσιαστεί ως μια νόμιμη ενέργεια  εναντίον της εισβολής του Βελιγραδίου και συγκεκριμένα για την προστασία των Αλβανών από την σερβική επιθετικότητα », καταλήγει η σερβική πηγή.

Για αυτό και ο Σέρβος πρόεδρος μίλησε από την πρώτη στιγμή του περιστατικού με το τρένο, για μετακίνηση σερβικών ειδικών δυνάμεων στο βόρειο Κοσσυφοπεδίου….διότι απλά γνώριζε το αλβανικό σχέδιο αυτό από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι Αλβανοί όπως έπραξαν και πράττουν και με  την Ελλάδα, ειδικά  με το περιστατικό με τους αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του ελληνικού στρατού, ενεργούν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας». Όσο πιο ταχύτατα το κατανοήσουμε αυτό τόσο πιο αποτελεσματικά θα  δράσουμε  αποσοβώντας μέγα κίνδυνο για την πατρίδα μας .
















Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου