Google+ To Φανάρι : Πάλι στον Έβρο ο Στρατάρχης …Τι στην ευχή γίνεται;

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Πάλι στον Έβρο ο Στρατάρχης …Τι στην ευχή γίνεται;


Που  το βρίσκεις που τον χάνεις κάθε τρεις και λίγο στον Δ’ Σ Στρατού και στον Έβρο ο Στρατάρχης της 1ΗΣ Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης …Και ούτε βέβαια μας καλύπτει η ανακοίνωση του ΓΕΣ οτι ενημερώθηκε για το έργο των Σχηματισμών και περιηγήθηκε στις Εγκαταστάσεις !sic....

Απο την ημέρα που ανέβαλε τα καθήκοντά του  ο Στρατάρχης έχει περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις  κάτι διήμερα και τριήμερα …Σίγουρα κάτι άλλο ετοιμάζουν στον Έβρο !!


Την ίδια τρεχάλα  ρίχνει  και ο νέος Σωματάρχης του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Καμπάς από την ημέρα που ανέλαβε  και αυτός ….Μυστήριο !
H Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού !
Από 06 έως και 08 Φεβρουαρίου 2017, ο Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού, καθώς επίσης και σε Σχηματισμούς και Επιτηρητικά Φυλάκια στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος (3 – 30 – 50 Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες και Τακτική Διοίκηση του 21 Συντάγματος Πεζικού).

Ενημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες των Σχηματισμών και της Τακτικής Διοίκησης, συνομίλησε με το προσωπικό και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου