Google+ To Φανάρι : Βρήκε 44 γερμανικές οβίδες θαμμένες στην αυλή του σπιτιού της

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Βρήκε 44 γερμανικές οβίδες θαμμένες στην αυλή του σπιτιού της

Στον Ίμερο Ροδόπης!
Γερμανικές οβίδες θαμμένες στην αυλή του σπιτιού της βρήκε η κ. Σταυρούλα Γκοντοσίδου, κάτοικος Ιμέρου Ροδόπης το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου.

«Αντιλήφθηκα ύστερα από βροχή ένα σίδερο να προεξέχει από το έδαφος. Όταν όμως...
πλησίασα και άρχισα να σκαλίζω διαπίστωσα ότι επρόκειτο για οβίδα και αμέσως ειδοποίησα τον γαμπρό μου» θα πει η ίδια στην κάμερα της ΦΩΝΗΣ.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ειδική ομάδα πυροτεχνουργών του Στρατού οι οποίοι σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης και ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης απομάκρυναν από την περιοχή συνολικά 44 οβίδες.

Η κ. Σταυρούλα Γκοντοσίδου η οποία παρακολούθησε όλη την επιχείρηση καθ’ όλη την διάρκεια της δεν αισθάνθηκε όπως μας είπε καμία στιγμή φόβο. «Τόσα χρόνια τα τρακτέρ και τα καρούλια πατούσαν επάνω, μικρά παιδιά όλη την ώρα έπαιζαν, εγώ μεγάλωσα εδώ και δεν συνέβη τίποτα. Τώρα θα συνέβαινε;» αναρωτήθηκε χαριτολογώντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ, οι οβίδες που περισυλλέχτηκαν ήταν σε προχωρημένη οξείδωση ενώ ανακοίνωση για την επιχείρηση αναμένεται να εκδώσει το Δ’ Σώμα Στρατού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου