Google+ To Φανάρι : ΠΩΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ (Βίντεο)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ο Udo Konstantin Ulfkotte, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στην Γερμανία και όχι μόνο πριν από πολλά χρονιά με το μνημειώδης έργο του , «Der Krieg in unseren Städten» (ο πόλεμος των πόλεων) όπου προφήτευε την ισλαμική εισβολή και το χάος που θα έφερνε στην Ευρώπη, ζούσε τα τελευταία χρόνια κρυμμένος. ....
Συνεχίζοντας όμως το αποκαλυπτικό του έργο ο Udo Konstantin Ulfkotte χτυπούσε το βαθύ κράτος της Γερμανίας και όχι μόνο.


Ο Udo Konstantin Ulfkotte είναι εδώ και 2 μέρες νεκρός. Ο μεγάλος αυτός άντρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή. Ο Udo Konstantin Ulfkotte στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από τα ίδια μυστικά όπλα που ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι χρησιμοποιούν μυστικές υπηρεσίες για να εξολοθρέψουν κάθε ερευνητή που έχει αρχίσει να γίνεται «ενοχλητικός» με το αποκαλυπτικό του έργο.


Στο παρακάτω βίντεο περιγράφεται η μαρτυρία του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών το 1975, σχετικά με ένα θανατηφόρο όπλο που χρησιμοποιείται για την ύπουλη θανάτωση συγκεκριμένων προσώπων-στόχους.
Πρόκειται για ένα όπλο που εκτοξεύει ένα μικρό δηλητήριο σε μέγεθος κουκίδας στο θύμα το οποίο αφού διεισδύει στο αίμα προκαλεί έμφραγμα. Μόλις το δηλητήριο εισέλθει στον οργανισμό σκορπίζεται πολύ γρήγορα προσβάλλοντας τα βασικά όργανα και διαλύεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Αποτέλεσμα, όταν γίνει αυτοψία στο θύμα εξάγεται λάθος συμπέρασμα πως ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια.
Είναι πολύ πιθανόν ακόμα και με αυτήν την μέθοδο εξ αποστάσεως να έπληξαν τον Ulfkotte σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του σε δημόσιο χώρο.


Πραγματικά το έργο του Ulfkotte, ενός ανθρώπου που ήταν δημοσιογράφος στις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες, τις όποιες στην συνέχεια τις εγκατέλειψε γιατί κατάλαβε το ρόλο τους, είχε μοναδικές πηγές πληροφοριών από μυστικές υπηρεσίες στις όποιες είχε θητέψει για ένα διάστημα.
Στην τελευταία του εμφάνιση που είχε γίνει λίγο πριν το θάνατο του, είχε καταγγείλει με αποκαλυπτικά και αποκλειστικά στοιχεία το σατανικό ρόλο της Μέρκελ και των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας και των ΗΠΑ καθώς και το δημοσιογραφικό κατεστημένο που υπηρετεί και προπαγανδίζει την Νέα Τάξη Πραγμάτων κάνοντας ομαδική πλύση εγκέφαλων.
Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της πραγματικά αξιοθαύμαστης πορείας ενός ανθρώπου που τόλμησε να τα βάλει και να πολεμήσει αυτό το σατανικό σύστημα που θέλει την καταστροφή της ανθρωπότητας. Από καιρό ζούσε στην απομόνωση γιατί είχε στοχοποιηθεί και ό,τι κέρδιζε από τα βιβλία του που είχαν γίνει Βest Sellers, τα ξόδευε για να πληρώνει μια προσωπική φρουρά καθώς ανά πάσα στιγμή κινδύνευε η ζωή του.
Ήταν ο πρωτοπόρος που μίλησε για το Ισλάμ, για τα καταχθόνια σχέδια ισλαμοποίησης και πολτοποίησης των κοινωνιών, για τους πολεμοκαπήλους του συστήματος, και γενικά ό,τι παίζεται στο παρασκήνιο σε βάρος των ανύποπτων λαών. Όλα αυτά είχαν ως αίτια το καθεστώς να λυσσάξει ενάντια του χωρίς όμως αυτό να τον πτοήσει από το να συνεχίσει το έργο του.
Δύο μέρες πριν πεθάνει είχε συνεννοηθεί με έναν φίλο του, κορυφαίο δικηγόρο της Γερμανίας, για να προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα προκαλούσαν σεισμό στο γερμανικό καθεστώς και όχι μόνο και θα ανέτρεπαν μια και καλή την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ. Ο ίδιος δεν πρόλαβε αλλά τα γραπτά του και τα γράμματα του με τις φοβερές αποκαλύψεις υπάρχουν και είναι μια κυριολεκτική βόμβα στα θεμέλια της μασονικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας.
Ο Udo Konstantin Ulfkotte έφυγε, άλλο ένα θύμα της δαιμονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά το πολύτιμο έργο του έχει μείνει, υπάρχει, και καλεί τους συνεχιστές του να αγωνιστούν για το καλό της ανθρωπότητας,
Είθε και στην Ελλάδα μέσα σε ένα βρομερό δημοσιογραφικό κατεστημένο να είχαμε τους δικούς μας Ulfkotte.
Είθε ο Παντοδύναμος που κρίνει δικαία τις ψυχές μας να αναπαύει την δική του ψυχή, μια ψυχή ενός πραγματικού αγωνιστή της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου