Google+ To Φανάρι : Μπάχαλο με τα ομόλογα του Σώρρα! Για γέλια και για κλάματα: Εισαγγελέας διώκει διοικητή ταμείου γιατί δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα Σώρρα!

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Μπάχαλο με τα ομόλογα του Σώρρα! Για γέλια και για κλάματα: Εισαγγελέας διώκει διοικητή ταμείου γιατί δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα Σώρρα!

 Κυβερνητική παρέμβαση για Αρτέμη Σώρρα; Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης!
Πάνω από 5.000 πολίτες ζητούν να πληρωθούν τα χρέη τους από τον Σώρρα

Κυρίως άτομα από την περιφέρεια.. Ολοένα και περισσότερα «εξώδικα» και πληρεξούσια κατακλύζουν τις ΔΟΥ για πληρωμή των ληξιπρόθεσμων από τον ...θησαυρό του Σώρρα..                                                     

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών...
τόσα είναι τα «πληρεξούσια» (5000) που έχουν καταθέσει πολίτες σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην περιφέρεια, με τα οποία ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους μέσω των ομολόγων του Σώρρα.

Ταυτόχρονα με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που παραπέμπουν στον Σώρρα για να πληρωθούν τα χρέη τους οι συγκεντρώσεις της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις» σε καφενεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξανόμενο ακροατήριο.

Οι προϊστάμενοι των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κατάσταση. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Σώρρα πληρώνουν έως και 60 ευρώ για να στείλουν τα απίθανα εξώδικα με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα ...600 δισ. δολάρια του Σώρρα. Η εφορία, πάντως, έχει αρχίσει να απαντά, ότι δέχεται μετρητά, πιστωτικές κάρτες, μετοχές και ακίνητα, αλλά σε καμία περίπτωση οι οφειλές δεν διαγράφονται από τον επικαλούμενο αμύθητο «θησαυρό».

Ωστόσο...Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του Δημοσίου διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα....


Στο μεταξύ, αρκετοί διευθυντές εφοριών αναγκάστηκαν να ξεκαθαρίσουν ότι είναι αδύνατον να γίνουν δεκτά τα πληρεξούσια πολιτών με τα όποια τούς ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους με τα ομόλογα του Σώρρα, επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν!
Σύμφωνα με τον  liberal.gr: «Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων  που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!
Μετά από την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη  Σώρρα είναι … υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι … αμετάκλητη,  έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια – πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής. Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί (ευτυχώς με απόλυση και όχι με λιθοβολισμό), επειδή δεν δέχτηκε τα … ομόλογα του Σώρρα.
Ένα ολόκληρο κράτος διασύρεται καθημερινά. Για την ακρίβεια εξευτελίζεται με τις ίδιες του τις πράξεις. Δημόσιοι λειτουργοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το βάρος της απενεχοποίησης μιας απίστευτης απάτης σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου από την κρίση λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχαν επέμβει οι κρατικοί μηχανισμοί για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο! Εγκαλούνται  δημόσιοι λειτουργοί γιατί δεν σβήνουν τις πραγματικές οφειλές πολιτών με τα ανύπαρκτης αξίας ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα! Είναι να παίρνει κανείς τα βουνά…».
 
  - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής εξετάζει όλα τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Σώρρα
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο υπουργός Δικαιοσύνης να τοποθετηθεί επίσημα την Πέμπτη
- Σάλος με δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί, αν επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν δέχτηκε αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα!

 
"Πυρετώδεις" είναι οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, μετά και το σημερινό δημοσίευμα όπως διαβάσατε παραπάνω,  που προκάλεσε σάλο.
Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας liberal.gr αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν δέχτηκε αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα!

 Στο μεταξύ, η εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon επικοινώνησε με τον κ. Σώρρα, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε την πρόσκληση και επέλεξε να αιτολογήσει την απόφασή του, με μία ανάρτηση στο facebook. Αίσθηση, προκάλεσε το γεγονός ότι στο τέλος της ανάρτησης ο Αρτέμης Σώρρας παραθέτει και το τηλέφωνο της δημοσιογράφου του "Live News" που επικοινώνησε μαζί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

eleftherostypos.gr/
eglimatikotita.gr/ http://www.protothema.gr/