Google+ To Φανάρι : όταν έχεις διαβάσει Παναγιώτη Τραϊανό γνωρίζεις πολύ καλά ποιοι κρύβονται πίσω από τον Αργεντίνο.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

όταν έχεις διαβάσει Παναγιώτη Τραϊανό γνωρίζεις πολύ καλά ποιοι κρύβονται πίσω από τον Αργεντίνο.

«Σεισμό» στην Αγία Έδρα αναμένεται να προκαλέσει βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου με τίτλο «Λαγνεία», στο οποίο αποκαλύπτεται η ταυτότητα 200 παιδόφιλων Ιταλών ιερέων....

Από τη συγγραφική πένα του Εμιλιάνο Φιτιπάλντι, τον δημοσιογράφο που έγραψε το βιβλίο «Απληστία» για τα περίφημα «Vatileaks», το νέο πόνημά του ξεσκεπάζει τη σκοτεινή πλευρά της Καθολικής Εκκλησίας παραθέτοντας στοιχεία, ονόματα και ημερομηνίες σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς, επισκόπους και καρδιναλίους από ολόκληρο τον κόσμο.

«Από την Ιταλία στην Αυστραλία, από την Ισπανία στη Χιλή, μεταξύ ερευνών στο σημείο και εμπιστευτικών εγγράφων», ο δημοσιογράφος του περιοδικού Espresso περιγράφει τη συγκλονιστική πραγματικότητα της «ομερτά», της… ιερής σιωπής ανάμεσα στους άνδρες της Καθολικής Εκκλησίας.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Φιτιπάλντι, ακόμα και σήμερα στο Βατικανό ιερωμένοι που έχουν εμπλακεί σε σεξουαλικά σκάνδαλα εξακολουθούν να προστατεύονται


«Είναι περισσότεροι από 200 οι Ιταλοί ιερείς στους οποίους έχει ασκηθεί καταγγελία για ασέλγεια ανηλίκων. Πολλοί από αυτούς εντοπίστηκαν από τους δημοσιογράφους της Boston Globe που έδωσαν την αφορμή για την έρευνα Spotlight του 2002. Αλλά στην Ιταλία το σκάνδαλο δεν ξέσπασε ποτέ, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιρλανδία ή το Βέλγιο», γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος μελέτησε τις υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς τους τελευταίους μήνες.



 Το… ταξίδι του Φιτιπάλντι ξεκινάει στην Καλαβρία με τον «ιερέα Αντονέλο Τροπέα να εντοπίζεται τον Μάρτιο του 2015 από την αστυνομία στο αυτοκίνητο με έναν 17χρονο, χάρη στην εφαρμογή Grindr για συναντήσεις μεταξύ ομοφυλόφιλων».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο ιερέας πλήρωσε 20 ευρώ τον ανήλικο για τις υπηρεσίες του και παρότι διενεργήθηκε έρευνα για τη συνεύρεσή του με τον 17χρονο, ο Τροπέα συνέχισε να είναι μέλος του κλήρου.

Στην Κατάνια της Σικελίας ένας επίσκοπος, ο οποίος είχε παυθεί από τα καθήκοντά του, τον περασμένο Αύγουστο απείλησε με μαχαίρι έναν ανήλικο αναγκάζοντάς τον να του προσφέρει σεξουαλικές χάρες.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος στο βιβλίο του, ακόμα και σήμερα στο Βατικανό οι επίσκοποι δεν είναι υποχρεωμένοι να καταγγείλουν τους συναδέλφους τους που εμπλέκονται σε σεξουαλικά ............




Αυτοί, οι οποίοι δίνουν "πιστοποιητικά" αγνότητας σε όποιους τους εξυπηρετούν ...Αυτοί, οι οποίοι ανέδειξαν όλους τους Ναζί εγκληματίες στις ύπατες πολιτικές, δικαστικές αλλά και επιχειρηματικές "θέσεις" τής Γερμανίας ...Αυτοί, οι οποίοι έχουν θέσει υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το σύνολο της Γερμανίας ...Τα υποτιθέμενα θύματά των Ναζί ...Οι Εβραίοι τραπεζίτες ...Οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης ...Η γνωστή συμμορία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και των άλλων "παιδιών" ...Οι ιδιοκτήτες της FED, της Goldman Sachs, της Deutsche Bank και άλλων τέτοιων "ευαγών" ιδρυμάτων.

 
Αυτοί, οι οποίοι "συγχώρησαν" τους Ναζί και τους έκαναν στη Γερμανία δικαστές, ήταν οι ίδιοι, που έκαναν τον ναζιστή Ράτσιγκερ "Αρχιδικαστή" της Αγίας Έδρας ...Αυτοί, οι οποίοι έκαναν Αρχιεπίσκοπο Μονάχου έναν ναζιστή. Αυτοί τον "έσπρωχναν" συστηματικά επί χρόνια, προκειμένου να ελέγξουν την Καθολική Εκκλησία και να τον τοποθετήσουν στη θέση τού Πάπα. Αυτοί τον τοποθέτησαν στο πιο κρίσιμο και εμπιστευτικό πόστο της Καθολικής Εκκλησίας ...Στο πόστο εκείνο, το οποίο του προσέδωσε τον τίτλο τού "Ροτβάιλερ" του Θεού. Τον έκαναν υπεύθυνο της Επιτροπής Προστασίας του Δόγματος.
...Μόλις ψοφήσει ο Διάβολος Ράτσιγκερ, την κατάσταση θα την πάρουν στα χέρια τους αποκλειστικά οι Εβραίοι. Μόνοι τους —και στα κλειδωμένα γραφεία τους— θα αποφασίζουν για τους ηγέτες του χριστιανισμού. Θα εκλέγουν τον Ποντίφικα και θα διορίζουν ως ιερείς και επισκόπους ό,τι χειρότερο και πιο ελεγχόμενο διαθέτει η χριστιανική κοινωνία. Οι χριστιανοί θα αναζητούν τον Θεό και θα πέφτουν συνέχεια πάνω τους. Θα πραγματοποιήσουν αυτό, το οποίο ήταν εξ’ αρχής το όνειρό τους ...Να σκοτώσουν τον κληρονόμο Υιό, για να αρπάξουν την περιουσία του Πατέρα ...Υπάρχει τίποτε πιο απλό από αυτά που περιγράφουμε;
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/02/paraitisi-papa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου