Google+ To Φανάρι : Θα διαγράφονται οι άνεργοι από τα μητρώα του ΟΑΕΔ....

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Θα διαγράφονται οι άνεργοι από τα μητρώα του ΟΑΕΔ....

Ποια δημοκρατία και κουραφέξαλα. To απόλυτο σκοτάδι της αριστεράς! Θα διαγράφονται οι άνεργοι από τα μητρώα του ΟΑΕΔ μιας και δεν "ενδιαφέρονται" για δουλειά....
....Πως γίνεται αυτό;
Μήπως οι άνεργοι είναι εχθροί του καθεστώτος;....σαμποτάρουν την κυβέρνηση της αριστεράς; Ποια είναι η αλήθεια; Η ανεργία με κυβέρνηση της αριστεράς έχει σπάσει τα κοντέρ...άρα;;. Καλό είναι να μην "φαίνονται" οι άνεργοι....είναι θέμα στατιστικής όπως έλεγε και ο Στάλιν... Αυτό είναι το χειρότερο, το πιο τρομακτικό κεφάλαιο της κρίσης. Που πάει να πει «τετέλεσται»!

Υποχρεωμένοι να αποδεικνύουν συνεχώς το ενδιαφέρον τους για αναζήτηση εργασίας είναι πλέον οι άνεργοι, καθώς ο ΟΑΕΔ τους απειλεί με τη διαγραφή τους από τα μητρώα του, στην περίπτωση που διαπιστώνει πως δεν ενδιαφέρονται να ξαναμπούν στην αγορά εργασίας.

  Σύμφωνα με τον κανονισμό των υποχρεώσεων των ανέργων, που ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δ.Σ του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στους οποίους προτείνεται θέση εργασίας και δεν τη δέχονται επανειλημμένα, θα διαγράφονται από τα μητρώα ανεργίας, καθώς ο Οργανισμός θεωρεί πως δεν ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά.
Εκτός από την απώλεια της κάρτας ανεργίας, ο Οργανισμός εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και της διακοπής του επιδόματος ανεργίας για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να λειτουργήσει ως κίνητρο για τους μακροχρόνια ανέργους ώστε να αναζητήσουν εργασία.
Στον κανονισμό θα υπάρχει και η υποχρέωση των ανέργων να γνωρίζουν πότε πρέπει να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας τους, ή να ελέγχουν το χρονικό διάστημα που θα δικαιούνται κάποιας μορφής επίδομα από τον ΟΑΕΔ.
 Πηγή: insider.gr

Για τα δικά μας παιδιά δεν υπάρχει θέμα.....βολεύονται εκεί που θέλουν...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου