Google+ To Φανάρι : ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με τις δηλώσεις πως τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος με τις δηλώσεις πως τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος


Χαμός σε τηλεοπτική εκπομπή – Οργισμένοι οι ξενοδόχοι – Βγαίνουν μαχαίρια από μουσουλμάνους

Οι δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής περί επίταξης των ξενοδοχείων για να μείνουν μετανάστες και ότι όλα ανήκουν στο κράτος, έχουν ανάψει φωτιά στην δημόσια αντιπαράθεση με πολλούς να μιλούν για απόπειρα κατάργησης της ιδιωτικής περιουσίας....



Ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης, στην σύνδεση που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου στο «Έψιλον» στην εκπομπή της «Tatiana Live», με θέμα το μεταναστευτικό, άστραψε και βρόντηξε κατά των δηλώσεων Μουζάλα, αναφέροντας το δράμα που περνούν οι ξενοδόχοι, οι οποίοι δεν δέχονται να παραδώσουν τις επιχειρήσεις τους στο κράτος.

Στην εκπομπή της ήταν καλεσμένοι εκτός από τον Γιάννη Συνάνη, ο Γιάννης Λοβέρδος και ο Ανδρέας Πετρόπουλος από την εφημερίδα «Αυγή».

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» δικαιολόγησε τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον απεσταλμένο του τηλεοπτικού σταθμού ονομάζοντάς τον ρατσιστή, ενώ λίγο αργότερα του είπε «Ρε φίλε…».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Λοβέρδος έκανε λόγο για πρακτικές ναζί.

Δείτε το βίντεο από το 6.50:
Την ίδια ώρα, την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στο λιμάνι της Χίου, περιέγραψε ο απελπισμένος Χιώτης ιδιοκτήτης καφετέριας Κώστας Τομάζος στην κάμερα του politischios.gr.

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα.

Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα.

Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει», δηλώνει.

Δείτε και αυτό το βίντεο:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου