Google+ To Φανάρι : Περίεργες ουρές στα ATM της Μυτιλήνης με λαθρομετανάστες να τραβούν χρήματα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Περίεργες ουρές στα ATM της Μυτιλήνης με λαθρομετανάστες να τραβούν χρήματα

1) Ποιος φορέας πίστωσε τους σχετικούς λογαριασμούς;
2) Ποιός πληρώνει τους λαθρομετανάστες; Πόσα χρήματα είναι το κονδύλιο;
3) Γιατί για τους Ελληνες δεν υπάρχει ανάλογη μέριμνα;;
4) Αυτοί που παίρνουν τα χρήματα συνεχίζουν να τρώνε στα συσσίτια των δομών ή τρώνε έξω; 
Υπάρχουν και άλλες πολλές απορίες ...  
Όπως αναφέρει το Lesvosnews, το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ανθρώπινες ουρές από μουσουλμάνους «μετανάστες», έξω από τις τράπεζες...


της Μυτιλήνης στα ΑΤΜ.

Οι «μετανάστες» έχουν ανά χείρας τραπεζικές κάρτες και κάνουν αναλήψεις μετρητών. Όπως σχολιάζει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δεν γνωρίζει κανείς ποιος φορέας ήταν αυτός, ο οποίος πίστωνε τους σχετικούς λογαριασμούς, για να κάνουν τις αναλήψεις οι μετανάστες. 

Ξεκίνησε άραγε να δίνεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 400 ευρώ;  Άλλωστε, η κυβέρνηση προγραμματίζει να αντικαταστήσει το συσσίτιο που δίδεται στους πρόσφυγες και μετανάστες με χρήματα, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ.  Μουζάλας σε μία προπαγανδιστική δήλωση για να βάψει τα μάτια των ιθαγενών είχε πει πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ. 
Δηλαδή ένας λαθρομετανάστης που με το έτσι θέλω έρχεται και παραμένει στην χώρα μας έχει τα ίδια δικαιώματα (χωρίς τις υποχρεώσεις) με τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες;;

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», είχε παρατηρήσει ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου