Google+ To Φανάρι : Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ «ΟΝΕΙΡΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ 120 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ «ΟΝΕΙΡΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ 120 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

Παρά τις συνεχείς αναφορές και οχλήσεις του ιδιοκτήτη προς τις αρμόδιες αρχές, τις επίσημες καταγγελίες και μηνύσεις κατά πάντως υπεύθυνου οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ εξακολουθούν να έρχονται στο όνομα του..





2.500 ευρώ για κατανάλωση νερού για τρεις μήνες καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Όνειρο το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 7/6/2016.

Παρά τις συνεχείς αναφορές και οχλήσεις του ιδιοκτήτη προς τις αρμόδιες αρχές, τις επίσημες καταγγελίες και μηνύσεις κατά πάντως υπεύθυνου οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ εξακολουθούν να έρχονται στο όνομα του.

Αν και η ΕΥΔΑΠ έχει ενημερωθεί από την πρώτη μέρα για την κατάληψη από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, τα μέλη των ΜΚΟ που συμμετέχουν σε αυτή έχουν καταφέρει να συνδέσουν παράνομα την υδροδότηση για την εξυπηρέτηση των 120 μεταναστών και προσφύγων που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο.

Όμως η «λυπητερή» εξακολουθεί να έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι συνεπάγεται αυτό. protothema.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου