Google+ To Φανάρι : Υπάρχει σχέδιο του ISIS για την Ελλάδα; ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Υπάρχει σχέδιο του ISIS για την Ελλάδα; ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Τρία χρόνια πριν από τον τελικό στόχο την κατάκτηση της Δύσης είναι το Ισλαμικό Κράτος…
Αυτό προκύπτει από το επτά σημείων σχέδιο του να κατακτήσουν την υφήλιο και το οποίο είναι στις τελικές φάσεις της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους πιστούς και τους άπιστους…

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δημοσιοποίηση χάρτη με τις περιοχές που ο ISIS σκοπεύει να έχει θέσει υπό τον έλεγχό του, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, ενώ θέλει να φτάσει μέχρι και την Κίνα.
Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του BBC Άντριου Χόσκεν o ISIS θέλει να καταλάβει όλες τις χώρες που θεωρεί ως κομμάτι του ισλαμικού κόσμου.
«Όταν θα έχουν το χαλιφάτο σχεδιάζουν να στραφούν κατά του υπόλοιπου κόσμου. Αυτό που θέλουν είναι να έχουν όλον τον κόσμο υπό τον έλεγχό τους. Έχουν 60 χώρες εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ρωσίας οπότε κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ήταν εξαιρετικά απίθανο. Αλλά πάλι και κάποιος θα θεωρούσε τα πρώτα βήματα απίθανα», λέει με νόημα.

Ο Χόσκεν λέει ότι το σχέδιο των επτά σημείων το εκπόνησε το 1996 ο Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκαουί το οποίο θα οδηγούσε την οργάνωση στη νίκη το 2020. «Ήμασταν τόσο κοντά να τους καταστρέψουμε το 2010 – 2011. Το 80% των ηγετών τους είχε συλληφθεί ή εξοντωθεί. Δεν τα καταφέραμε και επέστρεψαν σαν καρκίνος», καταλήγει.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου