Google+ To Φανάρι : Δεν αφήνω την Ελλάδα στην τύχη - Ψηφίζω υπεύθυνα Κυριάκο, Σάκη, αδερφές, γιους, κόρες και ανήψια

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δεν αφήνω την Ελλάδα στην τύχη - Ψηφίζω υπεύθυνα Κυριάκο, Σάκη, αδερφές, γιους, κόρες και ανήψια

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει περισσότερα προσόντα από τον πολιτικό του αντίπαλο, Αλέξη Τσίπρα. Απογοητεύει πριν καν κυβέρνησει. Ο Τσίπρας τουλάχιστον το πάλεψε ή προσποιήθηκε κάτι αντίστοιχο για λίγους μήνες....
Το πρώτο δείγμα αποτυχίας του Κυριάκου ήταν η επιλογή συνεργάτη σε σημαντικό πόστο, ο οποίος μετά λόγω δικαστικών εμπλοκών για ευαίσθητο θέμα, παραμέρισε.
Το δεύτερο δείγμα υπήρξε η ομιλία του στη ΔΕΘ. Κανένα κοστολογημένο πρόγραμμα. "Αν", "θα" και μπόλικα ευχολόγια με προϋποθέσεις που αποκλείεται να συντρέξουν.
Το τρίτο δείγμα αποδείχθηκε η λεγόμενη "σκιώδης" κυβέρνηση. Ο άνθρωπος που ζητούσε την ψήφο των νεοδημοκρατών για να αλλάξει το σύστημα από μέσα και την οικογενειοκρατία, τοποθέτησε όλη τη γνωστή παλιοπαρέα που έφυγε κακήν κακώς στις αρχές του 2015. Αδέρφια, ανήψια, γιοι, θυγατέρες, πρώην ακροδεξιοί και νυν σοβαροί δεξιοί.
Δε θα μιλήσουμε για την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας με € 1 το μήνα. Κανένα ευρώ το μήνα. Αρκετά εκατομμύρια σας δώσαμε χωρίς να μας ρωτήσετε.
Το τέταρτο δείγμα είναι οι λεγόμενες μεταγραφές με την πλέον τρανταχτή φημολογούμενη αυτή του Σάκη Ρουβά, για την οποία φαίνεται πως υπάρχει πολύς καπνός.
Δε θέλω να μειώσω τον άνθρωπο. Είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης και γνωστός μου που τον γνώρισε κάποτε αναφέρει πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό και σεμνό άνθρωπο. Δεν αμφισβητώ ούτε τις πιθανές ανησυχίες ή τις γνώσεις του, ωστόσο ακόμη και στα shows που παρουσιάζει / μετέχει δεν μπορεί να αρθρώσει μια σωστή δομημένη πρόταση. Τις περισσότερες φορές δε λέει απολύτως τίποτε και γελά χωρίς να υπάρχει λόγος. 
Φανταστείτε μια κυβέρνηση της ΝΔ και πιθανούς εταιρούς των 151 βουλευτών. Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία θα θέλατε να είναι ο Σάκης ο 151ος;
Αλλά εδώ που τα λέμε και με όσα έχουμε δει, θα θέλατε ο 1ος να είναι ο Κυριάκος; Περισσότερη εμπιστοσύνη έχω στο Σάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου