Google+ To Φανάρι : Οι «Πυρήνες» απειλούν να δηλητηριάσουν προϊόντα!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι «Πυρήνες» απειλούν να δηλητηριάσουν προϊόντα!

Μεγάλη αναστάτωση στην Αντιτρομοκρατική -αλλά και στο καταναλωτικό κοινό- προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, 
 με την οποία εξαγγέλλει ότι ετοιμάζει μεγάλο «σαμποτάζ μόλυνσης εμπορευμάτων μαζικής κατανάλωσης»! ...
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρπάξει δεκάδες προϊόντα [γάλατα, αναψυκτικά, σάλτσα (ντρέσινγκ) για σαλάτα, τοματοπολτοί, χυμοί, τσάι λεμόνι και τσάι ροδάκινο] μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, τα οποία... εμπλούτισαν (με ενέσεις) με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ!

Στο ίδιο κείμενο τονίζουν ότι «τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα επανατοποθετηθούν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων super market σε όλη την Αττική», διαδικασία που θα ξεκινήσει «τρεις μέρες ακριβώς μετά την αποστολή του συγκεκριμένου μηνύματος (δηλαδή θα ξεκινήσει από τις 22/12/2016) και θα διαρκέσει ακριβώς δύο εβδομάδες (έως τις 5/1/2017)».

Οι «Πυρήνες» υποστηρίζουν ότι στόχος τους δεν είναι «να προκαλέσουμε οποιαδήποτε ζημιά σε καταναλωτές», αλλά το οικονομικό πλήγμα στις συγκεκριμένες μεγαλοεταιρίες, «καθώς, αν θέλουν να είναι ασφαλείς οι πελάτες τους, θα πρέπει να αποσύρουν όλες τις παρτίδες των προϊόντων».
Η οργάνωση είχε προβεί σε πανομοιότυπη ενέργεια στις γιορτές του 2013, με τις εταιρίες να προβαίνουν σε απόσυρση προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου