Google+ To Φανάρι : Ακραίες καταστάσεις.....

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ακραίες καταστάσεις.....



 Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα θυμίζει τη δολοφονία του Αρχιδούκα της Αυστρίας. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο Α' Παγκόσμιος. Βέβαια, αυτός δεν είναι Δούκας, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά την εγκαθίδρυση του Σοβιετικού καθεστώτος που δολοφονείται Ρώσος ανώτατος αξιωματούχος διεθνώς με αυτόν τον τρόπο....
 
Όμως, το αλλάχ ακμπάρ που φώναζε ο δολοφόνος, και το γεγονός ότι ήταν αστυνομικός της φρουράς, θα κινήσει υποψίες για τα κίνητρα. Ακόμα και το γεγονός ότι οι τούρκοι αστυνομικοί μάλλον σκότωσαν τον δολοφόνο του πρέσβη, κινεί υποψίες για το τι ήθελαν να κρύψουν.
Το διάδοχο του θρόνου της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας Φερδινάδο σκότωσαν το 1914. Όχι "έναν διπλωμάτη". Όσο να ναι όμως τέτοιες δολοφονίες δεν είναι καλές…δεν οδηγούν σε καλά αποτελέσματα πόσο μάλλον όταν ολόκληρη η μέση ανατολή είναι στα χέρια των Ισλαμιστών.

 Ένα χτύπημα σε μια χώρα που έχει συνηθίσει το αίμα. Ένας ακραίος ισλαμιστής  Πρόεδρος  που καίγεται να βάλει σε γύψο τον Τουρκικό λαό μετά το "αποτυχημένο" πραξικόπημα όπου μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν μήνες πριν την εκδήλωσή του. Ο ακραίος ισλαμιστής Erdogan που απειλεί τον λαό του και όχι μόνο......Ο ακραίος ισλαμιστής Erdogan που χώθηκε πολύ βαθιά στον πόλεμο των ισλαμιστών της Συρίας...Η Τουρκία του Εrdogan  που βρίσκεται σε μεγάλη ύφεση αναστέλλοντας εγχώριες επενδυτικές δραστηριότητες....Κάτι σαν την Ελλάδα του κουμπάρου Καραμανλή αρχές του 2008.

Σε λίγο καιρό ο κόσμος θα έχει ξεκάθαρη εικόνα...όπως και  οι μυστικές Ρωσικές υπηρεσίες.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου