Google+ To Φανάρι : Συντριβή αεροπλάνου με 39 επιβαίνοντες στη Ρωσία

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Συντριβή αεροπλάνου με 39 επιβαίνοντες στη Ρωσία

Ζωντανοί όλοι οι επιβάτες! 
Νεφέλη Σκαρλίδου
Πτώση αεροσκάφους: Παραλίγο τραγωδία στην Ρωσία, όταν στρατιωτικό αεροπλάνο με 39 επιβάτες συνετρίβη τη Δευτέρα (19/12).
 Αν και αρχικά τα ρωσικά Μέσα έκαναν λόγο για 5 επιζώντες, ωστόσο, όπως μεταδίδει το Russia Today, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρε σε ανακοίνωσή του ότι και οι 39 επιβαίνοντες του στρατιωτικού αεροπλάνου ...
επέζησαν της πτώσης. Το αεροσκάφος έσπασε σε τρία κομμάτια, λίγο πριν πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

To στρατιωτικό αεροσκάφος Ilyushin IL-18 που μετέφερε 32 αξιωματικούς και 7 μελές πλήρωμα συνετρίβη την Δευτέρα στην Γιακουτία της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης το αεροσκάφος Ilyushin IL-18 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Koltsovo της πόλης Yekaterinburg και συνετρίβη 30 χιλιόμετρα από τον οικισμό της Tiksi.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Γιακουτία επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς όμως να διευκρινίζει τις συνθήκες της συντριβής, ωστόσο σύμφωνα με το BBC, οι καιρικές συνθήκες στο σημείο που συνετρίβη δεν ήταν καλές.

Λίγο αργότερα, το ρωσικό υπ. Άμυνας σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι 16 επιβάτες τραυματίστηκαν και έχουν ήδη μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομεία, από τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου