Google+ To Φανάρι : Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταγγέλλουν γονείς

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής καταγγέλλουν γονείς

Γονείς Προσοχή!!
Την ανήλικη έσωσε από τα χέρια του δράστη η μικρότερη της αδερφή που έβαλε τις φωνές προκειμένου να ειδοποιήσει τους δασκάλους!
Απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου κοριτσιού σημειώθηκε στον προαύλειο χώρο...
του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στη ΦΩΝΗ.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες όταν 13χρονο κορίτσι, που δεν πηγαίνει ωστόσο στο συγκεκριμένο σχολείο, προσήλθε σε αυτό προκειμένου να παραλάβει την μικρότερη της αδερφή που εκείνη την ώρα σχολούσε.

Κατά την είσοδο της όμως στην αυλή του σχολείου ένας άγνωστος άντρας την προσέγγισε και προσπάθησε δια της βίας να την αρπάξει. Η κίνηση του αυτή έγινε αντιληπτή από την μικρότερη αδερφή της 13χρονης η οποία με ουρλιαχτά και φωνές προσπάθησε να ειδοποιήσει τους δασκάλους της. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να πανικοβληθεί ο άγνωστος άντρας και να διαφύγει μην καταφέρνοντας ευτυχώς να ολοκληρώσει την αρπαγή του κοριτσιού.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε την Τετάρτη (21/12) το πρωί στο σχολείο μεταξύ γονέων και καθηγητών ενώ ένας πατέρας τόνισε ότι έχει παρατηρήσει κατά καιρούς σε τρία σημεία έξω από το σχολείο τρεις άγνωστους άνδρες, πιθανότατα αθίγγανους, να παρατηρούν και να προσεγγίζουν τα παιδιά.

Αξίζει τέλος να προσθέσουμε ότι το περιστατικό, άγνωστο γιατί, δεν έχει καταγγελθεί ακόμα στην Αστυνομία όμως το μεταφέρουμε καθώς πρόκειται για επώνυμες καταγγελίες και προκειμένου να εφιστήσουμε την προσοχή γονέων και δασκάλων σε περίπτωση που αντιληφθούν ύποπτη παρουσία εξωσχολικών.
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου