Google+ To Φανάρι : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο «Σύντροφος» Κιαμήλ διαμαρτυρήθηκε στο κόμμα γιατί δεν ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ η Θράκη στους Τούρκους!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο «Σύντροφος» Κιαμήλ διαμαρτυρήθηκε στο κόμμα γιατί δεν ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ η Θράκη στους Τούρκους!!

ΒΟΜΒΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κιαμήλ Σιτζάκεεμίν ( σύνεδρος από Ροδόπη) κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε μερικά από τα αιτήματα που θέτει και η Τουρκία : Βακούφια, αυτοπροσδιορισμός, δίγλωσσα νηπιαγωγεία, εκπαίδευση δασκάλων τουρκόφωνου προγράμματος, μειονοτικά δικαιώματα…
Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως ¨παρέδωσε σε μεγαλο βαθμό την διοίκηση της Θράκης στους ΑΝΕΛ¨. διαμαρτύρεται λέγοντας πως κάποιοι αισθάνονται προδομένοι διότι ¨ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ και μας κυβερνούν οι ΑΝΕΛ¨.

Επίσης μίλησε για ΤΗΝ διαφορετική (μία δηλαδή) εθνοτική ομάδα που ζει στην Θράκη.
Παρεπιπτόντως να σημειώσουμε ο κ. Κιαμήλ πως ποτέ δεν έχει επικρίνει τον Ερντογάν.
*Να σημειωθεί ότι ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν είναι πρωτεργάτης της Κίνησης Πολιτών «Θέλουμε μειονοτικό σχολείο», που δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή με μοναδικό αίτημα τη δημιουργία νέο μειονοτικού δημοτικού σχολείου στην πόλη μας, ενώ δεν παρέλειψε να βγει και φωτογραφία με τον Προξενικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που ενώ το «παίζει» αριστερός, στην ουσία έχει καταστεί ουρά του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ!
……
*Τυχαίο πάντως; Ότι ανάμεσα στα μέλη της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είναι ο αριστερός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ ο οποίος έλαβε 419 ψήφους και αναγνωρίζει τον διορισμένο Μουφτή Ροδόπης κι όχι τον «Ψευτομουφτή»;

 hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου