Google+ To Φανάρι : Διαλυμένο κράτος! Η Ελλάδα ζήτησε βοήθεια από τα Η.Α.Ε. – Δημιουργούν δύο στρατόπεδα ισλαμιστών υπό την εποπτεία της Ερυθράς Ημισελήνου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Διαλυμένο κράτος! Η Ελλάδα ζήτησε βοήθεια από τα Η.Α.Ε. – Δημιουργούν δύο στρατόπεδα ισλαμιστών υπό την εποπτεία της Ερυθράς Ημισελήνου


  Η Ερυθρά Ημισέληνος των ΗΑΕ ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να ξεκινήσει να φιλοξενεί Σύρους πρόσφυγες σε ένα από τα δύο στρατόπεδα που είναι σε σύσταση στην Ελλάδα, αναφέρει  άρθρο της εφημερίδας National των ΗΑΕ ....
Ο Δρ Μοχάμεντ Αλ Φαλάχι  Γενικός Γραμματέας  της FRC ( Ερυθρά Ημισέληνο ΗΑΕ) , είπε ότι ο καταυλισμός στην Αθήνα είναι  έτοιμος να φιλοξενήσει τους μετανάστες του συριακού πολέμου.

Ένας άλλος καταυλισμός στην πόλη της Λάρισας, θα ανοίξει στις 20 Οκτωβρίου με χωρητικότητα 2.000 ατόμων.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ελληνική κυβέρνηση η οποία  ζήτησε επίσημα  από την «Emirates-Ερυθρά Ημισέληνο» την χορήγηση ενίσχυσης, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της με τους πρόσφυγες» , δήλωσε ο Δρ Αλ Φαλάχι .

Εμείς  ως Έλληνες θα ρωτούσαμε το Κ. Φαλάχι  γιατί ακριβώς και για ποιόν θα πρέπει να είμαστε περήφανοι ή οτιδήποτε άλλο;

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ότι ο ελληνικός στρατός, ο οποίος επέβλεψε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, ήταν πολύ συνεργάσιμος. Οι κατασκηνώσεις θα υλοποιηθούν και με την βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την εποπτεία της ΜΚΟ των  ΗΑΕ.
Ο Δρ Αλ Φαλάχι  είπε επίσης ότι το συνολικό κόστος δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. «Εμείς θα  δούμε πόσα χρήματα θα δαπανηθούν και αν εξυπηρετεί τους  ανθρώπους εκεί ιδιαίτερα τους  Σύρους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι πολύ αγαπητοί  σε μας».

Τα στρατόπεδα θα είναι εξοπλισμένα με κέντρα υγείας και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά «ένα στρατόπεδο παραμένει ένα στρατόπεδο, ακόμα και αν παρέχουμε όλες τις ανέσεις » είπε ο ίδιος.
Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2016 , η ΜΚΟ από τα ΗΑΕ έδωσε  81.7 εκατομμύρια σε έργα  στο εξωτερικό, υλοποιώντας προφανώς αγαθοεργίες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης εκτός από την Ελλάδα.  

Αλλιώς όμως είναι τα πράγματα και αλλιώς μας παρουσιάζονται από όλες  αυτές  τις «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ. 



Ισχύει ότι έχουν  εισέρθει στην χώρα μας ΜΚΟ από  τις  χώρες της Μέσης Ανατολής και χρηματοδοτούν εγκαταστάσεις για τους πρόσφυγες από την Συρία και αλλού ;

Τι γίνεται και ποιοι ακριβώς δρουν στην Ελλάδα με την κάλυψη της ΜΚΟ ;
Γνωρίζουμε ως κράτος το ποιόν και το πόθεν έσχες αυτών των οργανώσεων και των μελών τους   στην χώρα  ;
Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν  σχέσεις κάποιων που δρουν στην χώρα με οποιαδήποτε κάλυψη  με την ισλαμική τρομοκρατία και τον ISIS ;

Υπενθυμίζουμε απλά το άρθρο  μας στο pentapostagma.gr με τίτλο (Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!), με το οποίο τονίζαμε ότι , σύμφωνα με  έγκυρους αμυντικούς αναλυτές,  υπάρχουν πάνω από  4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου.

Πρόκειται για σχέδιο των  ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες   έχουν βάλει για τα καλά στον «μάτι» την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό, που ελέω Βυζαντίου  δεν πρόλαβαν  να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί «πρόγονοι τους».
Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση με «ύπουλο τρόπο»,  η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς  κατοίκους  σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες.

Όλα αυτά  με την αθρόα «χρηματοδότηση» και την μυστική ¨αρωγή» των χωρών  του Κόλπου, των απανταχού ιδρυμάτων «για την ελευθερία και την ισότητα»(!!) και φυσικά  όλων των μεγάλων Funds,  σε μια προσπάθεια εξάπλωσης του ισλαμισμού στην Ευρώπη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου