Google+ To Φανάρι : Αφού έπαιξε και στον ΑΝΤ1 η ανακοίνωση της Γερμανικής κυβέρνησης για στοκάρισμα φαγητού και νερού, τώρα κάποιοι τρέχουν πανικόβλητοι…

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αφού έπαιξε και στον ΑΝΤ1 η ανακοίνωση της Γερμανικής κυβέρνησης για στοκάρισμα φαγητού και νερού, τώρα κάποιοι τρέχουν πανικόβλητοι…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί και άνοιξα το FB μου βρέθηκα μπροστά σε 40 αιτήματα φιλίας και μερικές δεκάδες μηνύματα έντρομων συμπατριωτών μας που με ρωτούσαν τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ανακοίνωση....

Δυστυχώς φίλοι μου δεν ακούτε ή όταν ακούτε κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Είναι απολύτως σωστή και απολύτως λογική η απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης να ζητήσει από τους πολίτες να στοκάρουν φαγητό και νερό την ώρα  που βλέπει μπροστά της ένα εσωτερικό πόλεμο να βρίσκεται σε εξέλιξη (τρομοκρατικές επιθέσεις, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα και αυτές που αποτρέπονται σε λίγο μόλις εξελιχθούν και οι τρομοκράτες θα είναι αδύνατον έως απίθανο να αποτραπούν) και ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο προ των θυρών!
Αυτό που κάνει η Γερμανία από χθες, το έχουν ήδη κάνει πολλές χώρες. Αλλά αν δεν το δείτε μερικοί στον ΑΝΤ1 και το ΜΕΓΚΑ δυσκολεύεστε να το πιστέψετε… Έτσι είναι, μας κολλήσατε την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου και έτσι δεν θελήσατε ΠΟΤΕ να μάθετε την είδηση από την άλλη πλευρά, έστω και αν τσούζει.
Δεν είμαι εδώ ούτε για να την μπω σε κανέναν, ούτε για να μαλώσω κανέναν. Μην διαβάζετε για λίστες τροφίμων και άλλες βλακείες. Αυτά είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ και το χειρότερο οι περισσότεροι δεν έχετε τρόπο, ούτε τις γνώσεις να εφαρμόσετε μέτρα επιβίωσης και στοκαρίσματος. Αυτό απαιτεί κουλτούρα και διαχρονική ανασχόληση.
Τι να το κάνεις να έχει φαγητό και να μην έχεις ρεύμα ή τρόπο να το μαγειρέψεις ή να μην έχεις καθαρό νερό. Οπότε τσάμπα τα έξοδα φίλε και η πολύ κονσέρβα οδηγεί σε σκορβούτο (αλλά αυτό πιθανόν να μην ξέρεις καν τι είναι). Λύσεις υπάρχουν και χρόνος υπάρχει, γι΄αυτό και η χαλαρή δήλωση κινητοποίησης των Γερμανών.
Ανοίξτε λίγο την αδελφή σελίδα που επιμελούμαστε την ύλη της με την DREAMWORKS, την Ετοιμότητα και Εναλλακτική Διαβίωση και διαβάστε τα αρχικά άρθρα. Πως μπορούμε να οργανωθούμε καταρχήν σαν ομάδες, σαν γειτονιές. Γιατί φίλοι μου καλά τα μακαρόνια και τα ρύζια, αλλά το σημαντικότερο είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, οι φίλοι, οι γνωστοί, ακόμα και οι άγνωστοι που στην κρίσιμη στιγμή θα σταθούν όλοι μαζί και θα βάλουν κάτω κοινές γνώσεις, εμπειρίες ώστε να περάσουμε και αυτήν τη δύσκολη φάση (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΕΙΛΗΣ), ΟΛΟΙ μαζί σαν γνήσιοι Έλληνες.
Να δείτε τρόπους καθαρισμού του νερού ή που μπορείτε να βρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρό νερό σε περίπτωση μαζικής μόλυνσης υδάτων. Αυτά έχουν σημασία και όχι τόσο το στοκάρισμα τροφής. Φυσικά δεν μειώνουμε την αξία του στοκ, αλλά σκέψου να κάνεις στόκο τροφών 6 μηνών και να αναγκαστείς σε 1 μέρα να εγκαταλείψεις την εστία σου… Κόπος και χρήμα θα πάνε χαμένα.
Δεν χρειάζεται πανικός και σίγουρα δεν χρειάζεται να τρέξετε στα σουπερ μάρκετ εντείνοντας τον πανικό μερικών.
Κρίμα πάντως που κανείς δεν κατάλαβε ότι όλο αυτό είναι στημένο ενόψει άλλων εξελίξεων… Κρίμα…
Πηγή

Ολα αυτά που μεταδίδονται φυσικά εντάσσονται και στο πλαίσιο χειραγώγησης των μαζών και του εκφοβισμού των πολιτών από την νέα τάξη πραγμάτων με στόχο την πιό εύκολη εγκαθίδρυση ενός στρατοκρατούμενου ολοκληρωτικού παγκόσμιου καθεστώτος που θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα...  Γι αυτό μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε... Άλλωστε γιατί τα συστημικά και καθεστωτικά  ΜΜΕ  πρόβαλαν την είδηση; Δεν σας προβληματίζει;

Ακολουθεί η επίμαχη είδηση:

Γερμανία: Κόκκινος συναγερμός – Οι πολίτες πρέπει να αποθηκεύσουν νερό και τρόφιμα

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να καλέσει τους πολίτες της χώρας να συγκεντρώσουν αποθέματα τροφίμων και νερού, για την περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια επίθεση ή μια καταστροφή, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Η Γερμανία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού μετά τις δύο επιθέσεις ισλαμιστών και το μακελειό που προκάλεσε ένας ψυχικά ασταθής έφηβος τον περασμένο μήνα. Το Βερολίνο ανακοίνωσε πρόσφατα μέτρα στο πλαίσιο των οποίων θα αυξηθούν οι δαπάνες για την αστυνομία και τις δυνάμεις ασφαλείας και θα δημιουργηθεί μια ειδική μονάδα καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.
«Ο πληθυσμός θα είναι υποχρεωμένος να συγκεντρώσει προμήθειες φαγητού για δέκα ημέρες» γράφει η εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι αυτό προβλέπεται στην «Αντίληψη για την Πολιτική Προστασία», ένα σχέδιο που έχει προετοιμάσει το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μια κοινοβουλευτική επιτροπή ήταν εκείνη που ζήτησε να καταρτιστεί η στρατηγική της πολιτικής άμυνας, το 2012.
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι το σχέδιο θα συζητηθεί από το υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη και θα παρουσιαστεί από τον υπουργό το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Απέφυγε όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της πρότασης.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι με βάση το σχέδιο οι κάτοικοι θα πρέπει να αποθηκεύουν πόσιμο νερό για πέντε ημέρες.
Στην έκθεση, έκτασης 69 σελίδων, σημειώνεται ότι δεν θεωρείται πιθανή μια επίθεση σε γερμανικό έδαφος. Ωστόσο, ζητείται προληπτικά από τους πολίτες να προετοιμαστούν αναλόγως «για μια εξέλιξη που θα μπορούσε να απειλήσει την ύπαρξή μας και δεν μπορεί να αποκλειστεί κατηγορηματικά στο μέλλον», συνεχίζει το δημοσίευμα.
 ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου