Google+ To Φανάρι : ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ !

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ !

 ¨Όπως διαβάζουμε από τα tourkikanea.gr η αλυσίδα σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ξεκίνησε μαζί με την Colgate-Palmolive Ελλάς μια νέα δράση για την στοματική υγεία των κατοίκων της περιοχής της Θράκης αρχικά. Η δράση ξεκινά από τον Κένταυρο το μεγαλύτερο Πομακοχώρι της ορεινής Ξάνθης. Μέχρι εδώ όλα καλά.
 Μεγάλη απογοήτευση εισέπραξαν όμως κάποιοι τουρκόψυχοι και τουρκοπράκτορες προπαγανδιστές του αφελληνισμού και της τουρκοποίησης της Θράκης όταν διάβασαν το αυτονόητο, ότι δηλαδή το χωριό Κένταυρος αναφέρεται (και πολύ σωστά) ως Πομακοχώρι .... 

Διαβάστε :και το απαράδεκτο κείμενο που δημοσίευσε η τουρκόφωνη και τουρκόψυχη εφημερίδα της Ελληνικής Θράκης Birlik για το θέμα:
Η μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ανακήρυξε ως πομακοχώρι χωριό της ορεινής Ξάνθης στο οποίο ζει η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.
Μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση προκάλεσε το γεγονός ότι σε μπροσούρα που βγήκε στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για τα προϊόντα που θα προσφερθούν μεταξύ 6/5 και 17/5/2016 και μαζί με την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και την εταιρία Colgate-Palmolive,μειονοτικό χωριό της ορεινής Ξάνθης αναφέρεται ως ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ.

Στην εντελώς αναπάντεχη αυτή ανακοίνωση της ΜΑΣΟΥΤΗΣ και της εταιρίας Colgate-Palmolive Ελλάς, αναφέρεται η φράση ¨Η δράση ξεκινά από το μεγαλύτερο πομακοχώρι της Ελλάδας, τον Κένταυρο στον νομό Ξάνθης, όπου οδοντίατροι θα το επισκεφτούν την Πέμπτη 12 Μαίου¨.
Το ότι ένα μάρκετ που από την μέρα τη λειτουργίας του προτιμάται από τους μειονοτικούς για τις αγορές τους, φτάνει να ονομάζει (όπως ακριβώς το ελληνικό κράτος και κάποιοι ρατσιστικοί κύκλοι) πομακοχώρια τα χωριά της ορεινής περιοχής στα οποία ζούνε οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης, προκάλεσε απογοήτευση στους ανθρώπους της μειονότητας.
Ελπίδα και προσδοκία μας ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης είναι, η μεγάλη αλυσίδα μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ το συντομότερο να επανορθώσει το εσκεμμένο ή μη λάθος της.
http://birlikgazetesi.info/haberler/11597-2016-05-09-08-56-02.html
9/5/2016
Σχ : Από την μεριά μας να συγχαρούμε θερμα την εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ και να ευχηθούμε να βρει και μιμητές.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου