Google+ To Φανάρι : ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΠΙΤΙ στον ΑΡΗ; (video)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΠΙΤΙ στον ΑΡΗ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Δομές στον πλανήτη Άρη, οι οποίες παραπέμπουν σε θεμέλια, ή σε κατεστραμμένα απομεινάρια κτιρίων ή ακόμα και πόλεων, καθώς και πιθανές πυραμίδες, έχουμε δει πολλές. Σίγουρα, όμως, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σαν κι αυτό…
Τον εντοπισμό έκανε ο οξυδερκής ερευνητής Martine Grainey, (UFAH). Το αντικείμενο που εξετάζουμε μοιάζει πολύ με ένα μεγάλο σπίτι με δίκλινη (δίρριχτη) στέγη στον Άρη και, ενδεχομένως, δύο μικρά παράθυρα δεξιά και αριστερά του στεγοστάτη (μπαμπάς) και, ίσως, κάτι που θα μπορούσε να είναι μία καμινάδα.
Όλα αυτά τα απίθανα, βρίσκονται στον κρατήρα Gale. Η όλη δομή, φαίνεται να είναι μέρος μίας μεγαλύτερης, με την προϋπόθεση ότι θα προσέξτε τα θολά ορθογώνια σχήματα στα δεξιά του πιθανού σπιτιού -αν και το JPL (Jet Propulsion Laboratory) της NASA φαίνεται να έχει αφαιρέσει το αρχικό χρώμα της εικόνα από την αυθεντική φωτογραφία της NASA από το Curiosity Rover, στο GigaPan.
Είναι άραγε ένα κανονικό σπίτι που, σε αντίθεση με άλλα, κατάφερε να μείνει όρθιο και γερό, σε ό,τι πιθανόν να προκάλεσε την μεγάλη καταστροφή που ερήμωσε τον κόκκινο πλανήτη από τον όποιο πολιτισμό τον κατοικούσε; Μήπως είναι μία ακόμα παρειδωλία;
Πριν λίγο καιρό αναδείξαμε το «Δρακόσπιτο στον Άρη«. Είναι τόσο καθαρό στην εικόνα που δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις εύκολα.
Δείτε και το σχετικό με το «σπίτι», video:


  Πηγή ‎

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου