Google+ To Φανάρι : Τεχνικό το πρόβλημα; Ουδείς στον πλανήτη είδε ή άκουσε τη δήλωση του Πάπα!

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Τεχνικό το πρόβλημα; Ουδείς στον πλανήτη είδε ή άκουσε τη δήλωση του Πάπα!

Κάποιο «χέρι» έκοψε την εικόνα και τον ήχο την ώρα που όλος ο πλανήτης περίμενε να δει και να ακούσει τον Πάπα

Μπορεί το πρωί του Σαββάτου όλα τα φώτα της δημοσιότητας να ήταν στραμμένα στη Λέσβο, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη, ωστόσο, οι πρώτες δηλώσεις του Ποντίφικα από το νησί δεν μπόρεσαν να ακουστούν εξαιτίας τεχνικού προβλήματος!..


Λίγα λεπτά έπειτα από την άφιξη του Πάπα στο νησί, ο Ποντίφικας συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα στην αίθουσα του αεροδρομίου, προκειμένου να κάνουν δηλώσεις. Όμως, ενώ οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μεταδόθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, την ώρα που μιλούσε ο Πάπας δεν ήταν εφικτό να ακουστούν οι δηλώσεις του και έτσι, αντί για τον Πάπα άρχισαν να μεταδίδονται εικόνες του άδειου αεροσκάφους με το οποίο έφτασε στο νησί!

Λόγω του «τεχνικού προβλήματος» ολόκληρος ο πλανήτης δεν μπόρεσε να ακούσει το μήνυμα του Πάπα για το προσφυγικό από το νησί της Λέσβου, που εξάλλου ήταν και ο σκοπός όλου του ταξιδιού.

Το πρόβλημα με την κάλυψη των πρώτων δηλώσεων του Πάπα σχολιάστηκε δυσμενώς, ωστόσο, η ΕΡΤ απάντησε on air στις επικρίσεις που δέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εικόνες από εσωτερικούς χώρους που μεταδίδονται στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πάπα προέρχονται από… το Βατικανό!

Το Βατικανό, κατά το ΕΡΤ ευαγγέλιο «έχασε» τεχνικά την πιο ουσιαστική στιγμή της επίσκεψης.

Ανθρώπινο σφάλμα, σαμποτάζ ή… χέρι εκ των άνωθεν;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου