Google+ To Φανάρι : ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο Σύρος Μουφτής στην Δαμασκό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη παρουσία ελληνικής αντιπροσωπείας

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο Σύρος Μουφτής στην Δαμασκό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρώπη παρουσία ελληνικής αντιπροσωπείας

Συνάντηση του Σύρου Μουφτή στην Δαμασκό με ευρωπαϊκή και ελληνική αντιπροσωπεία.
Στην Δαμασκό, σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, ο μεγάλος Μουφτής της Συρίας  Ahmad Badreddin Hassoun, κατά την συνάντηση με  ξένες  αντιπροσωπείες,  επιβεβαίωσε ότι η τρομοκρατία  που στοχεύει στη Συρία απειλεί ολόκληρο τον κόσμο....

Κατά τη διάρκεια συνάντησης  του με τον Roberto Fiore, προέδρου της Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία (APF), το οποίο είναι ένα Ευρωπαϊκό Κόμμα, και έναν αριθμό των μελών του κόμματός του, ο Hassoun προειδοποίησε για το τι ακριβώς « εξυφαίνεται»  μέσα στα τζαμιά στην Ευρώπη από εκείνους που αγκαλιάζουν την ακραία ιδεολογία των  takfiri .
Με τη σειρά του, ο Fiore τόνισε ότι η Συρία ευρίσκεται στην  πρώτη γραμμή άμυνας κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι οι τζιχαντιστές  επιδιώκουν  να καταστρέψουν  τον ανθρώπινο πολιτισμό( όπως οι Ούννοι του Αττίλα).
Σε μια δήλωση προς τον Τύπο μετά την συνάντηση, ο Fiore είπε ότι υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στις ευρωπαϊκές πολιτικές και την κοινή γνώμη προς την Συρία, ως αποτέλεσμα των τρομοκρατικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό.
Επίσης ο Σύρος  Μουφτής Hassoun συναντήθηκε με μέλος του ελληνικού  Κοινοβουλίου, τον   Ιωάννη Σαχινίδη, ο οποίος είναι μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής , ο οποίος ηγούνταν  αντιπροσωπείας.
Ο Μουφτής επισήμανε την συνεχή ροή των τρομοκρατών που προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο το μήκος των  τουρκικών συνόρων  από μια προφανής υποστήριξη της τουρκικής κυβέρνησης.
Σημείωσε  δε ότι η επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι σημαντική  για την αποκάλυψη της πραγματικής εικόνας του τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία,  στην Βουλή των Ελλήνων και στον ελληνικό λαό .
Από την πλευρά του, ο κ. Σαχινίδης δήλωσε  ότι η Συρία και η Ελλάδα αποτελούν στόχο για τον ίδιο λόγο, επειδή οι δύο χώρες αρνούνται να υποκύψουν στην θέληση της Δύσης.
Είναι άκρως σημαντική η δήλωση του Μουφτή της Συρίας για αυτό που ετοιμάζουν στην Ευρώπη από το καλοκαίρι που μας έρχεται. Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες  πληροφορίες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών θα έχουμε σίγουρα ένα «μακρύ ζεστό   καλοκαίρι»
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου