Google+ To Φανάρι : Ομπάμα: Έκρυψε τον Σταυρό και την λέξη "Ιησούς" και έβαλε τη λέξη "Αλλάχ"

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ομπάμα: Έκρυψε τον Σταυρό και την λέξη "Ιησούς" και έβαλε τη λέξη "Αλλάχ"


Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον προοδευτικό Αμερικανό πρόεδρο....
Σε ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα σε πανεπιστήμιο του Georgetown, έκρυψαν τον Σταυρό και επέτρεψαν την λέξη «Αλλάχ» να εμφανίζεται παντού κατά την πρώτη ομιλία του σε ισλαμικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτείών....


Ο Ομπάμα όπως είναι γνωστό, ανήκει στους ψεύτες και υποκριτές «προοδευτικούς» πολιτικούς της εποχής μας που προωθεί μία ατζέντα εναντίον του χριστιανισμού.


Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αυτός που έχει δηλώσει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ένα χριστιανικό κράτος και αδιαφορεί για την σφαγή των χριστιανών στη Συρία.



Σε ομιλία του σε τζαμί στην Βαλτιμόρη (φωτογραφία κάτω), κατά την διάρκεια της ομιλίας του ήταν μπροστά από ένα γυάλινο τοίχο όπου η λέξη «Αλλάχ» ήταν γραμμένη 99 φορές στα αραβικά. Απο το βήμα εκείνη την ημέρα επιτέθηκε στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Donald Trump, αναφερόμενος σε «ασυγχώρητη αντι-ισλαμική ρητορική που υπάρχει στην πολιτική σφαίρα». Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε ως δώρο στο προσωπικό του Λευκού Οίκου ένα κοράνι.



Ας θυμηθούμε και την ομιλία του Ομπάμα το 2012 στο Πανεπιστήμιο Georgetown, όταν ζητήθηκε από τον Λευκό Οίκο, η καθολική σχολή να καλύψει όλα τα θρησκευτικά σήματα και σύμβολα, ακόμη και των μικρών γραμμάτων IHS (Ιησούς) που εμφανίζονται μέσα από το τριγωνικό αέτωμα, πίσω από το σημείο όπου ο αμερικάνος πρόεδρος θα στεκόταν.

jesus Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου