Google+ To Φανάρι : Ο Β. Λεβέντης ζει το ονειρό του!

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ο Β. Λεβέντης ζει το ονειρό του!

Ισχυρίστηκε ακόμη μια φορά ότι βουλευτής του Ποταμιού ζήτησε από δικό του να ρίξουν την κυβέρνηση, προκαλώντας νέα θύελλα!
Ο Βασίλης Λεβέντης κάθε μέρα εκπλήσσει, φέρνοντας κάτι... νέο στην πολιτική ειδησεογραφία προκειμένου να παραμείνει στη δημοσιότητα. Χθες, σε πρωινή τηλεοπτική εμφάνισή του, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ισχυρίσθηκε (και πάλι) ότι βουλευτής από το Ποτάμι πλησίασε...
δικό του βουλευτή, λέγοντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. με αφορμή την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης! Ο Β. Λεβέντης δεν κατονόμασε το στέλεχος του Ποταμιού, ενώ δεν εξήγησε πώς μια κυβέρνηση μπορεί να πέσει από ψήφους που... δεν έχει! Προκάλεσε ωστόσο την έντονη αντίδραση της Σεβαστουπόλεως, αλλά και του δεύτερου κυβερνητικού εταίρου, των ΑΝ.ΕΛ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή, ο Β. Λεβέντης έδωσε περισσότερα στοιχεία για την καταγγελία που είχε κάνει προ ημερών, λέγοντας ότι βουλευτής από το Ποτάμι τού πρότεινε να ρίξουν την κυβέρνηση με αφορμή την αρνητική στάση Καμμένου στο σύμφωνο συμβίωσης. Ενέπλεξε μάλιστα και το ΠΑΣΟΚ, με την αιτιολογία ότι η Χ. Τρικούπη συγκλίνει με το Ποτάμι ως προς αυτές τις προθέσεις. «"Θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν θα ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία"» φέρεται ότι είπε ο βουλευτής.
Πρώτη αντέδρασε η Σεβαστουπόλεως με ειρωνική ανακοίνωση: «Οταν ήταν εκτός Βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη... Είναι κι αυτό μια πρόοδος». Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. ζητούσε «ονόματα και διευθύνσεις»! Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της κάλεσε τον κ. Λεβέντη «να μιλήσει με ονόματα και όχι με μισές αλήθειες και να αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή του Ποταμιού που τον προσέγγισε, όπως κατήγγειλε, συγγενικό του πρόσωπο». Πρόσθεσε δε ότι «αποτελεί ηθική υποχρέωσή του, όχι μόνο σε όσους τον ψήφισαν αλλά σε όλους τους Ελληνες πολίτες», γιατί το θέμα είναι «άκρως σοβαρό για να περάσει στο "ντούκου"»!
Η κυρία Χρυσοβελώνη επιτέθηκε όχι μόνο «στο σκοτεινό Ποτάμι», αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, «που βρίσκεται ακόμη κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου και μαζί απεργάζονται σενάρια ανατροπής».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου