Google+ To Φανάρι : ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ «ΑΤΙΑ»! Πιλότος δημοσίευσε εικόνα ενός «παράξενου σκάφους» πάνω από το Λουξεμβούργο

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ «ΑΤΙΑ»! Πιλότος δημοσίευσε εικόνα ενός «παράξενου σκάφους» πάνω από το Λουξεμβούργο

Μια φρενήρης συζήτηση ξεκίνησε για το αν υπάρχουν εξωγήινοι μετά από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε και κάνει θραύση στο Facebook.

Μια εικόνα που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πιλότος Christiaan van Heijst, έκανε τον γύρο του διαδικτύου πυροδοτώντας μια άνευ προηγουμένου διαμάχη για αν ήταν ένα …εξωγήινο διαστημόπλοιο η απλώς ένα αεροπλάνο....

Όπως μεταδίδει η express.co.uk, η εικόνα δείχνει ένα αεροσκάφος να φωτίζεται από κόκκινα φώτα αφήνοντας πίσω του τις κλασσικές ουρές από καυσαέρια.
Ο ίδιος ο πιλότος που τράβηξε την φωτογραφία Christiaan van Heijst δεν θα μπορούσε να ήταν πιο σαφής, όταν δημοσίευσε την εικόνα στο Facebook, λέγοντας: «Πετώντας 1000ft κάτω από ένα Airbus 380 το βράδυ, με τις ουρές των καυσαερίων του να φωτίζονται από τα δικά του φώτα». Ο van Heijst είπε επίσης ότι η εικόνα του τζετ ελήφθη πάνω από το Λουξεμβούργο.
Ακόμα και όταν οι φίλοι του στο Facebook σχολίασαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα ΑΤΙΑ, είπε: » Έβλεπα τους ανθρώπους στην καμπίνα … ποτέ δεν αμφέβαλε ότι ήταν αυτού του κόσμου»
Από εκεί και πέρα όμως διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με υποθέσεις και θεάσεις ΑΤΙΑ αναμετέδωσαν την εικόνα λέγοντας ότι πρόκειται για μια από τις πιο χαρακτηριστικές και συγκλονιστικές εικόνες που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων σκαφών και κατ’επέκταση την ζωή σε άλλους πλανήτες.
Ένας από τους πρώτους που αναμετέδωσαν την εικόνα ήταν και ο Scott C. Waring, του UFO Sightings Daily, που πρότεινε ακόμη και ο πιλότος έκανε λάθος ότι είχε δει ένα Airbus.
Έγραψε: «Αυτό το ΑΤΙΑ πιάστηκε από ένα πιλοτό πάνω από το Λουξεμβούργο. Είδε το ΑΤΙΑ και πήρε μια φωτογραφία, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ένα Airbus A380…» και καταλήγει «Είναι ένα ΑΤΙΑ, απλά.»
Δεκάδες άλλοι «λάτρεις» των ΑΤΙΑ έσπευσαν να συμφωνήσουν και να επικροτήσουν την άποψη του, με τους πιο …προσγειωμένους να λένε το προφανές. Είναι ένα A380 Airbus.
Ηλίας Σιατούνης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου